sivy 0 Napisano 15 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2007 no wiec dorobilem sie pierwszego posta :grin: co powiecie na zalozenie tematu o tym jak Wy wykonujecie tricki? wiem ze jest taki odnosnik na glownej stronce, ale tu moglibysmy wymieniac doswiadczenia i dawac porady poczatkujacym (np. mnie :smile: ) pytanie pierwsze - jak zrobic eleganckie ollie i nie zabic sie ladujac po hopie?? pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 15 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2007 odpowiednia prędkość-musisz lądować na kącie a nie na płaskim Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2007 taaa i pamiętaj żeby ładnie podciągnąć deske tzn jak już wyskoczysz to podkurcz nogi pod klate :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivy 0 Napisano 15 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2007 dzieki za odpowiedz moze jeszcze jakies porady co do pierwszych trickow? probowalem troche skakac rok temu, ale trudno nazwac to jakims frrestyle'm :wink: zbliza sie wyjazd do szczyrku :grin: :mrgreen: i chce byc merytorycznie przygotowany :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 15 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2007 laduj na palce a nie na piety jest latwiej ustac i kolana do wewnatrz - wyglada efektowniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 a potem pierwsze innne triki oprócz Ollie to próbuj graby, szli spróbuj złapać deska w np z przodu miedzy wiazaniami, potem z tylu. Ale za kazdym razem pameitaj aby przyciagnac ja pod siebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivy 0 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 dzięki, dzięki za cenne rady :mrgreen: dobrze, że ktoś się tutaj w końcu obudził :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 w sumie najprostszy z grabów to indy czyli jak jesteś regular to łapiesz prawą ręką deche między wiązaniami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivy 0 Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 ql - więcej takich porad! :wink: mam pytanie - jak lądować z dużych wysokości, żeby nie zrobić sobie krzywdy??? na niektórych filmikach goście latają naprawdę wysoko i daleko, a lądują bez problemów :neutral: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 już pisałem - na kącie nie na płaskim można jeszcze lekko ugiąć kolana dla amortyzacji (ugiąć i troche "wyluzować"?) ale na początek raczej nie będziesz latał jak prosi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivy 0 Napisano 21 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2007 na początek raczej nie będziesz latał jak prosi hehe - no nawet nie tak nie pomyślałem :razz: rok temu odważyłem się tylko na małą hopkę ale teraz z Waszymi radami... :wink: na boxa też wolałem jeszcze nie wjeżdzać - za dużo stało tam ludzi i strasznie nie chciałem się przy nich zbłaźnić :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 21 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2007 szczerze muwiąc to zwykły/prosty box jest chyba najłatwiejszą możliwą przeszkodą i jest naprawde łatwy do zrobienia (najłatwiej 50-50 of coz), proponuje to na początek jibbingu a latanie bym zaczął od 180 + jakieś proste graby, indy na przykład:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nidecker 0 Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 Witam Raiderow :razz: wie ktos moze jak dokrecic salto przez przud niewiem jak si eto dokladnie nazywa zawsze brakuje mi troszke. Jak to dokrecic?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 @UP Po 1 "przód" xD. Po 2 zwie się to frontflipem. Po 3 nabierz większej rotacji i mocniej się wybij. Elo! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 Raiderow Chciał przylansować. Riderów może, jak już? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nidecker 0 Napisano 31 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2007 Oki dzieki Ale czepiacie sie bledow jak.... :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2007 no wiesz trzeba dbać o forum żeby ludzie którzy to czytają nie przestraszyli się....trzeba dbać o to żeby nasz naród nie był uważany za naród analfabetów :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AliG 0 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 ej a zastanawi mnie jak to jest jak ludzie skacza na pipie i laduja na ten zjazd?? Ja to mam troche uraz do skoków, nie mowieo pipie bo to extreme ale taki zwyklych hop, bo jak 2 lata temu chcialem sobie wyskoczyc to wybilem sobie bark Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 Wybija Cię prosto w górę. Pipe jest mocno wyprofilowany... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 no też mnie to ciekawi może nie tyle lądowanie co sama jazda w pipie :-P nie miałem jeszcze takiej przyjemności bo w Polsce ciężko o to :-P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Nie bardzo rozumiem o co chodzi... xP O słowo "rajderzy"? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 :???: nie wiem o co chodzi :shock: pisze tam gdzieś rajderzy yyy, trochę jaśniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 Jakiś koleś napisał "raiderzy". ;p W sumie rzeczywiście błąd. Ja akceptuje dwie formy: rider albo rajder. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 1 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 Mam ochote w tym sezonie wykręcic backflipa jak myslicie hopa musi byc mocno wyprofilowana.? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi