pigul01 0 Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2010 Witam, szukam dobrych bucikow w przedziale cenowym 300-400zl. Co mozecie polecic? to moj 3sezon z tym ze w ubieglym naderwalem ląkotke i niestety nie moglem poszalec w ten sezon chce pojezdzic spokojnie, bo nie wiem co bedzie z kolanem, ale w przyszlym bede myslal juz o fr:) stad pytanie tez o twardosc buta? dobre beda? myslalem nad FLOW ANSR LACE 2010? http://allegro.pl/buty-flow-ansr-lace-2010-rozmiar-44-5-290-mm-i1313833293.html link z alledrogo ale mam zamiar przymiezyc buty przed zakupem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2010 Buty jak najbardziej godne polecenia, przynajmniej w tej cenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2010 Po twardosci i systemie sznurowania ten but bardziej nadaje sie w park niz w las I niestety w tej cenie sztywnego, fr buta sie nie znajdzie. Ale but jest ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 matzel juz Ci co nie co wyjasnil.. Flex 2,5/10 jest zdecydowanie za maly jak na FR Szukaj cos z flexem wiekszym niz 5/10 Nie pisałes jakie masz wiazania, wiec przy szukaniu buta wez pod uwage to ze buty np. Northwave to stosunkowo szerokie buty i moga nie miescic sie w wiazaniach np. Burtona. Co do samej firmy to bardzo dobra firma i nie koniecznie droga. Wiec zrobi przymiarkę.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Flex 2.5/5 a nie na 10 wiec w takiej skali do 10 mozna by powiedziec ze 5. Tyle, ze flex jednej firmy nie rowny flexowi drugiej firmy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 A no tak nie zauważyłem Co racja to racja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigul01 0 Napisano 20 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 wiazania narazie flow flite 2 w sumie All-Mountain ale jak wspomnialem wczesniej nie wiem jak dam sobie rade z nie dawna kontuzja kolana;/ jesli nie bede czul sie dobrze na stoku po kontuzji, to bede musial odpuscic jeszcze jeden sezon i pomyslec nad jakas operacja kolana zeby mnie naprawili:D:D [ Dodano: 20 Listopad 10, 18:52 ] jakies konkretne propozycje bucikow fr? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi