freestyle 0 Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2006 Wy tez mieliscie stracha kiedy jedziecie a przed wami skocznia i wydaje sie ze jak nania wiade to sie wypier... i niewiadomo co sie stanie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2006 pewnie ja nadal mam :/ nie wiem jak temu zaradzic ale bede proboal i moze wkonucu przestan sie bac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freestyle 0 Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 Ja tez mam nadal... 1 jak sie zdecydowalem skoczyc to w powietrzu dosc spoko ale przy ladowaniu gleba :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2006 heheh no rada na to jest taka że trzeba dużo jeździć i skakaća wtedy lęki odejdą... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freestyle 0 Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 Racje to masz :grin: ale ile sobie przytym bulu narobic :smile: Moj kuzyn ja robil backflipa to se deche zlamal :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 16 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2006 to cos niezbyt wytrzymala ta decha byla :razz: no chyba że takie szczęście miał i tak niefortunnie upadł :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freestyle 0 Napisano 16 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2006 Puchu to zabardzo niebylo bo to bylo na stoku i zle sie wybil i nie zrobil pelnego obrotu i byl i [ Dodano: Sob Gru 16, 2006 3:18 pm ] Puchu to zabardzo niebylo bo to bylo na stoku i zle sie wybil i nie zrobil pelnego obrotu i byl l pionowo do ziemi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 18 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2006 najgorzej jest jak sobie w poweitrzu zdasz sprawe , ze zle zrobiles wjezdzajac na te skocznie :P o dziwno bardziej baoje sie skoczni niz raili.... chyba wielkosc tak na mnie wpływa, ale zazwyczaj staram sie myslec ze snieg jest miekki i nic mi sie nie stanie (bywa to mylne:P) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 3 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2007 ja tam raczej przed hopami nie mam takiego strasznegos trachu jak przed wjazdem na reila . Jak juz wykrece pare pare pwierwszych trikow, to strach przewaznie przechodzi , ale podkreslam przeważnie :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2007 no właśnie to jest tak że im więcej jeździsz tym mniej się boisz bo masz świadomość swoich umiejętności :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 13 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2007 o dziwno bardziej baoje sie skoczni niz raili.. ja też bardziej boje się latać ale u mnie to może być z przyzwyczajenia do rur (wcześniej jeźdźiłem na skateboardzie), chociaż wielkość pewnie też ma znaczenie :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 14 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2007 NO wlzsnie ja tez jezdzilem na desce,wiec raile jakos tak mnie nie strasza do tego mam poczucie ze nie spadne na jaja na snowboardzoie:P co do skoczni..to najgorszy jest pierwszy jump..gdzie nie wiesz czy spadniesz na plaski czy przelecisz..jaki jest profil i cala reszta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 14 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2007 ja tam jeszcze nie mam żadnych trików na koncie ale w tym roku mam zamiar się nauczyć paru grabów i jak się uda to może backside się uda :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 ja tam tak samo jak i mam stracha przed rurami na rolkach, tak sami i na snb. ALe nie zapomne jak pierwszego roku, jak zaczynałam jezdzić, wtedy to kompletnie zaden reil czy box nie był mi straszny. Teraz to nieźle bym srała w gacie jakbym miala zorbic to co wtedy robiłam i sie ani troche nie bałam. A strach jest wywołany tym, ze wiem jak to sie moze dla mnie skonczyć... ale fakt, faktem, przed hopami nie boje sie tak :P:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 ja osobiście najbardziej bałam sie pierwszy raz skoczyć...omg ile sie zastanawiałam nad tym czy to aby dobry pomysł... no i szczerze powiem ze więcej było strachu niż to wszystko było warte:D później nie chciałam zejść ze stoku:D:D a teraz tylko sie troche boje jak mam jakiś nowy trick wykręcić:D a railów sie nie "boje już:D ze tak sie wyraże:D najtrudniej zawsze jest sie przełamać:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 przełamać, to moze nie chdozi o kwestię przełamania. Bo na poczatku to ja nie mialam zadnego strachy rpzed reilami. Tylko, jak sie przekonałam juz czym to moze grozic, to sie boje. Ale damy rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 3 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 a u mnie właśnie nba odwrót, mam strach przed czymś dopuki tego nbie spróbuję... tak samo jak z parkourem, chce zrobić jakiś nowy trick, ale sie boję, a jak sie przełamie i go zrobię, to już nic nie sprawia mi oporów przed wykonaniem tego-nawet konsekwencje nieudanego tricku-analogicznie jest u mnie ze snowboardem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoBaK 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 a ja nie odczuwam leku moze to przez to iz twierdze ze nac kiedys w koncu trzeba zlamac i sie poturbowac z reszta bez tego nie ma zabawy na calego:) nie ma sie co bac najwyzej obijecie dupska za przeproszeniem albo rozbijecie glowy mowi sie trudno i zyje dalej ale za to bedziecie mili co opowiadac dzieciom w przyszlosci ze jezdziliscie próbowaliscie.... btw polecam Kaski jesli sie ktos boi skakac lub zaczyna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 @up Zgadzam się... łamałem się już tyle razy, że teraz jest tylko strach, że spadnę uszkodzę sie porządnie i już nie pojeżdżę ; / Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Strach przeszkadza i to bardzo czasem. Traci się koncentrację, co zwiększa szanse na upadek. Z drugiej strony stajemy się wtedy nieco rozsądniejsi. Najważniejsze jest, aby wyzbyc się całego strachu podczas najeżdżania na skocznie. Skoro już jedziemy, to musimy byc skoncentrowani. Szczególnie jeśli skocznia jest naprawdę duża. xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi