gula44 0 Napisano 9 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Jak w tytule;) 2 lata temu kupiłem deche Santa cruz allstar 08/09 do tego wiązania drake DTM i rok temu buty Northwave Legend Preferowany styl jazdy to zabawy na stoku:) głównie prędkość z wykorzystaniem muld i hopek dla zabawy:) I tu moje pytanie bo muszę przyznać, że mi się nawet fajnie jeździ na tym sprzęcie (buty prze wygodne) ale troche kasy znów odłożyłem więc co mógłbym po kolei zmienić i na co:) czy ten sprzęt jest dobrze dobrany? Z czasem znów wypadałoby kupić coś o klasę wyżej;p Google kask spodnie rękawice kurtkę mam chodzi mi tylko o to co na nogach ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2010 jak jest dobrze, to po co zmieniac ;p? ja zmieniam, bo musze (połamałem deche) ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 13 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2010 W pełni zgadzam się z opinią przedmówcy. O ile zrozumiałbym gdybyś np. narzekał na kiepskie trzymanie krawędzi i sporo jeździł po zlodowaciałym śniegu to wymiana dla wymiany jest bez sensu A jeśli się mylę i chcesz śmigać efektywniej po lodzie zainteresuj się najnowszą propozycją firmy GNU - Riders Choice 2011. Deska ma 2 wersje, ja osobiście jeździłem (i się zakochałem) w tej: http://www.exitrealworld.com/tools_v2/resources/9e55471ba84686ade677ffe595c45992/upload_images/GNU-RIDERS-CHOICE-SNOWBOARD.jpg jak jest dobrze, to po co zmieniac ;p? ja zmieniam, bo musze (połamałem deche) ;P Mały ot: coś ty zrobił, że blat połamałeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 14 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2010 wiadomo jeździ sie dobrze ale kupując sprzęt klasę wyższy zwykle jeździ sie jeszcze lepiej:) i fakt, że decha i wiazania bardziej na freestyle a flex w butach 7/10 nie bruździ mi zbyt ale nie wiem czy w innym sprzęcie nie byłoby lepiej;p Zreszta o butkach tyle pozytywów sie naczytałem że hej wiec tym bardziej szkoda zmieniac... No i jedyny mankament to ten lód... póki wyratrakowane to cud miód malina na muldach tez ładnie się wcina ale na lodzie objeżdża... albo to tylko mój brak umiejętności:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2010 a ja zgadzam sie z gula44, jeździ sie dobrze ale kupując sprzęt klasę wyższy zwykle jeździ sie jeszcze lepiej:) Jezeli tylko fundusze pozwalaja dlaczego nie mial by sobie ktos kupic drugiego blatu. Nie musi sie dojezdzac blatow do konca zeby jezdzic na innych ( sam posiadam 3 blaty ktore sa w bardzo dobrej kondycji, tego sezonu przymierzam sie do kupna 4go) No i jedyny mankament to ten lód... póki wyratrakowane to cud miód malina na muldach tez ładnie się wcina ale na lodzie objeżdża... albo to tylko mój brak umiejętności:D do zlodowacialych powierzchni krawedzie blatu powinny byc ostrzone delikatnie pod innym katem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi