Devastator 0 Napisano 8 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Witam was. Dawno mnie tu nie bylo Tym razem szukam deski z wiązaniami dla dziewczyny (wybrednej na dodatek ;P) Jeździła jeden sezon na wypozyczanym blacie. Waga: 51kg Wzrost: 169cm (Deska ok 148cm chyba) Cena: deska + wiązania do 750zł Myslalem nad czyms z rossi, ale to dlatego ze sam takiego mam jak pamietacie ;p Szukalem jej juz kilku no ale sami wiecie ... Jak komus by sie chcialo to podajcie jakies najlepsze propozycje w tej cenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 9 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Witam, jesli chodzi o rossignol'a to znalazlem taka deche deska rossi A jesli chodzi o wiazania to moze warto dorzucic to 50zl i miec porzadne, tzn takie Drake Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2010 ta deska rossiego jest spoko, w rzeczywistosci jest tylko bardziej blada i nie wyglada juz tak ładnie. Z desek to jeszcze voelkl shine i melody (czy jakos tak). Salomon mial jeszcze jakies ciekawe damskie deski w tej cenie, ale nie pamietam nazw. Co do wiazan...byle nie te najtansze rossiego... totalne gowno, ktore caly czas sie zacina i zamarza ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 14 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2010 No więc spodobała jej się ta: http://www.sklepsnowboardowy.pl/produkty/150-big.jpg ale wogóle tej deski nigdzie nie moge znalezc, znalazlem tylko 1 za 270euro ... Tyle nie ma [ Dodano: 14 Wrzesień 10, 22:32 ] Jeżeli nie uda sie znalezc tej co pisalem tanio to na 98% wezme to: http://www.sklepsnowboardowy.pl/show/389,Voelkl-Sh bo stwierdzila ze tez fajna Tylko czy deska, wiazania i sklep są ok ;p ? Ps. A i jeszcze kobieta jak to kobieta musi miec dylemat i nie wie czy 144cmczy 148cm ... Waga 51 wzrost ok 169 jak juz pisalem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 16 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Jesli chodzi o Shine, to deska, wiązania i sklep są spoko. Co do długości moim zdaniem 148, chyba ze bedzie chciała szaleć w snowparku to 144. Ta pierwsza deska to Melody? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2010 Dzieki bardzo za opinie Tak to melody. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 18 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2010 wiec Melody jest deska "o krok w przód" ale nauczenie się na niej podstaw nie będzie problemem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 18 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2010 Podstawy już tam zna ;p Problemem jedynie jest jej dostępność i cena jak już pisałem. [ Dodano: 19 Wrzesień 10, 14:49 ] A i mam takie pytanie, gdy proboje dodac tego shine'a "do koszyka" do wyskakuje cena 1249zl ... Ocb ? To jest cena samej deski? Wie ktoś ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rosie 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2010 A ja się wtrącę do tego wątku, aby nowego nie zakładać Co myślicie o http://allegro.pl/deska-snowboardowa-burton-feather-144-w10-i1239962671.html ? To będzie mój drugi sezon, także początki nadal. No,a drugie pytanie: czy 144cm będą dla mnie odpowiednie- mam 160cm i 53 kg? Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Miekka deska, ale taki jest chyba urok damskich desek deseczka git malinez, rozmiar ok ;P choc gdyby sie dalo wziasc 140-142 bylo by git Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 24 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Z mojego punktu widzenia, poza butami nie ma sensu wydawać kasy na sprzęt dla dziewczyny, której jazda ograniczy się do czystej rekreacji i kilku wywrotek. Jak się uda, to kup podstawę dla wmn od burka - feather z 08. Imo jeden z piękniejszych designów jakie widziałem. Na żywo prezentuje się wyśmienicie. Podobnie z wiązaniami - jakaś podstawa. @up - o, koleżanka linkuje ubiegłoroczny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rosie 0 Napisano 26 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Już od dłuższego czasu przeczesuję internet w poszukiwaniu odpowiedniej deski dla mnie. Największy problem jest z dostępnością rozmiarów- ciężko mi znaleźć w miarę dobre deski w przedziale 140-144cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Już od dłuższego czasu przeczesuję internet w poszukiwaniu odpowiedniej deski dla mnie. Największy problem jest z dostępnością rozmiarów- ciężko mi znaleźć w miarę dobre deski w przedziale 140-144cm. Ciągle jesteśmy przed prawdziwym boomem przedsezonowym. Allegro jest ciągle puste, ale zapewniam cię, że już niedługo to się zmieni. Odkładaj fundusze i czekaj na odpowiedni moment. Najlepiej upatrz sobie odpowiedni model i ewentualnie wykonaj parę telefonów do snowshopów w kraju(jeśli ci zależy). Ja mimo wszystko znalazłem parę: http://www.sparkstreet.pl/Deska%20snowboardowa%20Burton%20Lux%20143%20W10_id-4109.html http://www.sparkstreet.pl/Deska%20snowboardowa%20Burton%20Feather%20144%20W10_id-4107.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 jeszcze jakieś 2-3 tygodnie i nowe kolekcje wejdą do sprzedaży więc na pewno coś się znajdzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 A mi ktoś odpowie Nie żebym się komuś w temat wbijał Juz bylem gotowy zakupic a ty cena w koszyku 1200+ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 a jakis dokladny link bo sie pogubilem? pewnie kupujesz je z wiazaniami, ale to i tak drogo (chyba) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 1 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2010 http://www.sklepsnowboardowy.pl/show/389,Voelkl-Sh <-- to ten. Ale moim zdaniem dać oferte "KOMPLET BLAT+WIAZANIA" i podac cene samej deski to jjest bez sensu. I zreszta cena tych wiazac jest kosmiczna wg roznicy ceny ze strony a w koszyku Na dodatek to stare modele . Najgorsze jest to ze jest to jedyna deska ktora jej przypadla do gustu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 1 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2010 napisz do nich na maila albo zadzwon. Bo to nie moze tyle kosztowac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 Dobra zrobiłem tak jak mówisz. Zobaczymy co powiedzą, bo jak nie da się tego kupić za te 750zł to mnie coś z nią trafi ;p Jakby nie mogły jej pasować typowo damskie designy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevis 0 Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 Dobra zrobiłem tak jak mówisz. Zobaczymy co powiedzą, bo jak nie da się tego kupić za te 750zł to mnie coś z nią trafi ;p Jakby nie mogły jej pasować typowo damskie designy. Jak dostaniesz odpowiedź to daj znać bo mam osobę, której również spodobał się ten komplecik. I bez obaw, mnie interesuje długość 144cm a z tego co zauważyłem dla Ciebie będzie 148cm więc nie robię Ci konkurencji :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 8 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2010 No to mam dla ciebie, jak i dla siebie złą wiadomość. Dostałem odpowiedź że błędy na stronie są spowodowane pracami nad nową stroną sklepu. Ale ważniejsze to że ten model z 08/09 nie jest już dostępny :/ Model z 2010 czy tam 2011 w zestawie z wiązaniami będzie kosztował 899zł. Niby się opłaca dalej biorąc pod uwagę że jest nowsza, ale psuje mi to wszystkie plany gdyż grafika jest zmieniona, a tylko na tym jej zależało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 ah te kobiety:P niby grafika nie jeździ ale jak się już uprze na coś to ciężko wybić z głowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 16 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 ah te kobiety:P niby grafika nie jeździ ale jak się już uprze na coś to ciężko wybić z głowy Oj Bercik Bercik, grafika to jest bardzo istotny element. Jak kupujesz dobrą a brzydką deskę, to życia Ci to nie umila To tak jak z różowym ferrari - niby fajnie, bo ferrari, ale ja bym przemalowała Z różowego czy na rózowy ? - Matzel Ze zdania wynika, że z różowego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi