straho 0 Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Znalazlem taki filmik i przyznam sie ze niewiedzialem ze przy budowie hopy wstawia sie takie cos w stylu sklejki czy cos... To jest link: No wiec jak ja bym sobie hopke budowal to tez takie musze dac podczas budowy czy raczej nie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2010 nie musisz ! Plywood - albo jak kto woli sklejka bardzo ulatwia robienie hopy! szczegolnie jezeli chcesz zrobic sobie dosc wysokie wybicie aczkolwiek smialo poradzisz sobie bez tych sklejek ( dluzej ci zejdzie ale dasz rade) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 4 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2010 ja tam robie bez zadnych "pomocy" i daje rade jest to bardziej czasochłonne, ale w mojej okolicy zaraz by wszystko pokradli ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saran 0 Napisano 6 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Najprościej według mnie jest usypać wielką górkę, ubić ją najmocniej jak się da (i do tego byłaby Ci potrzebna ta sklejka lub coś twardego dzięki czemu ubijesz całą konstrukcje) a potem wyshejpować zrobić najazd, odpowiedni kąt wybicia i miłej zabawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straho 0 Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2010 no dzieki, dzieki.. [ Dodano: 15 Wrzesień 10, 19:13 ] no dzieki... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BiałyMiś 1 Napisano 16 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2012 dobry filmik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi