bercik 11 Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 Alo, Czy ktoś może mi napisać jakie są nowości filmowe w tym sezonie ?? Jakoś nie sjestem na bieżąco a obejrzałbym sobie cosik fajnego A czy widzial ktoś film White cross ? jeśli jest taki ? coś mi się obiło o uszy Czy widział ktoś któryś z poniższych filmów: Future Proof ,Derelictica ,One Love ,Burning Bridges , December , Big Blind ,Froasted Flakes ,Jibbing with Jeremy Jones , From__with love. Jeśli widzieliście albo macie te filmiki to dawajcie znać:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka 0 Napisano 5 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2006 No ja niestety nie mam. Ale jak będe miała to Ci pożycze( oczywiście nie za darmo:P bedziesz to musiał sowicie odpracować) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 6 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2006 widzialem wszytkie. jibbing with jeremy jones - fajny film instruktazowy , from ___ with love - widzialem lepsze, futureproof (czy jakos tak... jezeli ktos lubi freeride itp. to polecam burning bridiges - dobry film,derelictica- taki se... rezta tak samo...w tym sezonie nic szczegolnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Oj Kaczor nie wysiliłeś się zbytnio tymi recenzjami jednowyrazowymi:P Ja już w przygotowaniu mam 5 recenzji filmików których jeszcze nie amy w ziorze a część pozostałych uzupełniam o około dwuminutowe zwiastuny. Zapraszam do zaglądania , czytania ,ściągania i oglądania:P:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2006 znalazłem interesującą (tak myśle ) stronke z filmami snowboardowymi:) ponizej podaje linka ( w celu ściągnięci kliknij prawym przyciskiem myszy na linku i zapisz jako) http://i.rulez.kiev.ua/trash/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 14 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2006 wsyztsko spoko, tylko jak zwykle nie moge ściągnąć :? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2006 no to ja nie wiem co Ty masz z tym kompem :? moze jakiegos antywira masz albo firewala co Ci to blokuje - nie mam pojecia:P ale dziwne to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 18 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2006 to sprawdźcie ten link: http://adserving.budsinc.com/imp?z=1&s=16201&t=3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2006 a co tu ma niby być?? na pewno dobrry link dałeć?? bo wyskakuje strona na której jest tylko reklama jakiś animowanych tapet :/ ??? :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 20 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2006 w takim razie wejdźcie na: http://thepiratebay.org/ i tam wpiszcie 'snowboard' i zaznaczcie wideo to był link do wyników wyszukiwania ale widać coś nie działa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2006 dzięki za tego linka:) w sumie wcześniej nie ściąfgałem przez torrenta ale teraz widze że sporo filmików można dostać. no zobaczymy jak to się będzie ściągało:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 2 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2006 no ja jeden juz sciagnalem 2005-2006 future proof nawet moze byc muzyka troche malo nastrojowa ale fajny klimat, sciagam jakis jesce album shauna white'a i afterlame2005 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2006 shoun to wymieszanie deskorolki z snowboarde, future...zbyt sofotwy jak dla mnie - moment of truth wymiata oraz burning bridiges kevolution jest spoko - Kevin Jones wymiata jednak King size i afterlame...powalaja na kolana - teraz sciagam co sie da...powili cisnienie na snowboard narasta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 a jest mozliwosc zebys mi przeslal ktorys z tych powalajacoych na kolana? bo chcialbym obejrzec jakis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarnuch 0 Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 Witam! Ja ze swojej kolekcji osobiście moge polecic filmy "First Descent".Filmik nie jest jakis super rewelacyjny pod względem niesamowitych ewolucji albo czegos w tym stylu,poprostu grupka ludzi wybrała się w Alpy żeby pojezdzić i takie tam.Film trwa ok.2h i dla niektórych może byc troche przynudnawy ale ogólnie rzecz biorac mi się podoba,a wplecione pomiędzy alpejska wyprawę wstawki jak to było ze snowboardem od początku sa całkiem niezłym rozwiązaniem. Kolejnym filmem jest "For Right or Wrong" firmy Burton.Jeszcze go nie dościągałem ale jak tylko oglądnę to postaram sie napisac o nim pare słów. Podobno ma on byc wyświetleny na imprezie otwierającej sezon snowboardowy w Krakowie, więc peniw będzie całkiem ciekawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 ostatnio widziałem sporo filmów - Forum THAT jest ardzo dobry,polecam 91 words for snowboard tez fajna sprawa ale chyba community projekt jezeli chodzi o rok 2006 wymiata !! ten film polecam najbardziej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi