Henry 0 Napisano 4 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2006 tak przeszukuje sobie forum i widze nikt nic nie pisał ile sezonów juz jezdzi na desce, więc postanowiłem założyć nowy topic gdzie bedziecie sie mogli pochwalic ile to już czasu minęło od waszego pierwszego spotkania się z deską^^ Dla mnie sezon 06/07 będzie moim 3 jeżdze od grudnia2004 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 4 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2006 dla mnie zbliżający sezon będzie 4, mam na niego wieeelkie plany chce odwiedzić jak najwięcej snowparków w okolicy cieszyna (wisła, szczyrk itd.), zrobić 540 nauczyć sie dobrze jeźdźić na switcha... zobaczymy jak będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henry 0 Napisano 4 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2006 życzę powodzenia i miłej podróży w sumie ja tez mam bardzo podobne plany tyle że ja już umiem dobrze jeżdzić na switchu i mam zamiar nauczyć sie jeszce backflipa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 4 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2006 Ten sezon to będzie mój 9 o ile dobrze policzyłem:-) oczywiście plany mam równie ambitne ajk przedmówcy :-) teraz pozostaje czekać na prawdziwą zime :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 to moj drugi ale w tamtym spedzilem okolo 20 godzin na desce to malo ale w tym dam wycisk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 a dla mnie tot eraz sie zacznie 3 sezon na desce :D heheheh jaki kazdy mam ambitne plany... w tamty roku tez miałam... hehehehe ale mam nadzieje że w tym roku abrdzije one wszytskie wyjdą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 ten to bedzie moj 5:D w tym roku musi wejsc 270 na boardslide i trzeba dopracowac 360 aby weszla z grabem w koncu , moze popracuje nad backflipem...ale tor raczej malo prawdopodobne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajej3 0 Napisano 9 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 TEn sezon będzie dla mnie 4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 10 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2006 hehh wiesz KAczor ... ? mam właśnie takie same ambicje na ten sezon co co Ty. ale co z tego wyjdize to nie wiem trzbea bedzie nad tym wsyztskim poważnie popracować :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S(now)bastian 0 Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 Dla mnie to już będzie w tym roku 10 sezon > Ten sezon będzie mam nadzieje jeszcze lepszy od poprzedniego, nie mogę się go doczekać... Rok temu już o tej porze jeździłem a na razie w tym sezonie się nie zapowiada szybka zima..:/ Czekam z niecierpliwością na śnieg!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 miejmy nadzieje że jak już spadnie ten upragniony śnieg to bedzie długo długo długooo.....aż do maja :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina 0 Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 A ja słyszłam ze tak szybko nie spadnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 ja jestem dobrej mysli ale cieszcie sie jak w grudniu zobacyzmy snieg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati 0 Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 Ten sezon bedzie tak szczerze drugim.......pierwszy raz wszedłem na deske w grudniu 2005.. A plany bardzo ambitne.......dopracowac jazde i bede atakowac snowparki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freestyle 0 Napisano 18 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2006 To tez bedzie moj 2... [ Dodano: Pon Gru 18, 2006 3:03 pm ] A od ktorego sezonu skaczecie np jak jezdzicie 5 to np skaczecie od 3? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charon888 0 Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 ja jezdze juz 6 lat... tzn sezonów i 6 skacze... kazdy ma jakies ambitne plany miejmy nadzieje ze pogoda dopisze i damy rade jak najwiecej wykorzystac ten sezon i nauczyc sie nowych trick'ow.... hehehe pozdr. snbrd rulez Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 31 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2006 Jakieś 2 dni temu minął rok od kąd pierwszy raz miałem deske przypiętą do nóg edit:a w tym roku musze przedewszytskiem pożądnie dopracować skręty,bo rok temu słabo się nauczyłem,ale byłem wczoraj na Jaworzynie,i już były znaczne postępy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 Jeszcze nie przeszedłem na freeride O.o yhym... No tak... Czyli nie potrafisz jeździć, ale jest z Ciebie ostre dziecię "fristajlu i hardkoru", tak? Intrygujące, intrygujące... :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 6 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2007 No tak... Czyli nie potrafisz jeździć, ale jest z Ciebie ostre dziecię "fristajlu i hardkoru", tak? Intrygujące, intrygujące... heheheh cuż za ironia w tej wypowiedzi :mrgreen: uważajcie ....Jackiel czuwa :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 6 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2007 dla mnie to dopiero pierwszy sezon mam nadzieję że śnieg szybko spadnie i będę miał okazję się czegoś nauczyć :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 6 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2007 powodzenia na orczyku,mi nikt tego nie powiedział i pamiętam efekty... :cry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 ten sezon jest moim trzecim :mrgreen: i postanowiłam sobie ze naucze sie kilku nowych tricków:D:D bo ilez razy można robić coś co juz umiem:D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borow87 0 Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2007 dla mnie 7 sezon, ale wyjątkowo krótki, wczoraj wróciłem z 4-dniówki korbielowie, a na wyjazdy weekendowe nie mam czasu, bo zaczalem studia... w snowparkach mam trochę oporów, ale kocham freeride, na szczescie w tym roku dopisala ekipa a warunki na Pilsku mozna było znieść (bardzo ciekawy, choć krótki las na lewo od czarnej ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tOny 0 Napisano 26 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2007 hehe od mojego pierwszego zetknięcia z deską minelo juz hmm jakies 1.5 dnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi