bercik 11 Napisano 2 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2006 Alo alo Tutaj możemy porozmawiać ogólnie o sezonie zimowym 2006/07 Mam pytanie czy u was też ostatniej nocy spadł tak wyczekiwany biały puszek?? Bo u mnie spadł Rano sie budze patrze w okno a tam biąło...mówie co jest grane chyba mi sie to śni....ale wcale mi się nie śniło :mrgreen: spadł pierwszy śnieg i to tak z 5 cm :-) jak w innych częściach Polski ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 2 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2006 śnieg nie, ale wszystko zaszronione chociaż zapowiadali śnieg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 2 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2006 A w Katowicach biało i cały czas pada. Temperatura -1,5'C. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 2 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2006 spoko wam u mnie na wschodzie padalo praiwe do 10 pozniej kilka razy sie pojawil ale bylo 2stopnie i zanim ten snieg dotknal ziemie to z jego bieli nic nie zostalo :/ ale mam nadzieje ze bedzie coraz ziemniej i coraz wiecej bieli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henry 0 Napisano 3 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2006 No w chrzanowie tez spadło troche śniegu ^^ i nadal pada. Teraz będzie tak ze 10cm jak coś to chrzanów leży na środku linii prostej miedzy katowicami a krakowem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 4 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2006 u mnie pada ad 10 i nie przestaje pozniej zeratemp i jutro ma byc tak samo wiec mam andzieje ze jutro bede juz jezdzil buty juz kupuje i ggit Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2006 snieg śnieg śnieg i po sniegu hehehe no ale co jak co ale u mnie bylo moze te 15 cm, hehehehe nawet z rodzinka bałwana ulepiłam mielismy nawet plan wybrac sie na snowa, ael akurat na nastepny dzien zxaczela wsyztstko topniec :D: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 7 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2006 Trochę uogólniłem temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 no i bylo git w niedziele troche pojezdzilem troche na piachu ale deska az tak strasznie sie nei porysowala ale bylo troche mokro za tydzien w srode znowu ma padac:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 heheh ja tez mialem podobne plany jak Ifi i już sie z kumplem umówiłem na DSD , myśle sobie jest troche śniegu to można pojechać rano. Wieczorem jak wyglądałem przez okno to było sporo śniegu a rano jak się obudziłem to już śladu po nim nie było no ale cuż zrobić - może i to lepiej bo nie mam ukończonej hopy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 W poznaniu byl..przez noca..ale rano stopnial i do tego spadl deszcze wiec kicha......ale dalej czekma moze otworza snowpark na malcie to bede mogl polazic:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 a na moim zadupiu zanim spadnie porzadny snieg do jazdy, to chyba trzeba bedzie troooche dlugo czekać. Oby w tmy roku byl szybciej niz w poprzednim Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henry 0 Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 ehh jak narazie to czekam i doczekac się nie moge;/ na ten śnieg;/ Z nudów wziąłem sobie jakąś rurke ustawiłem ją przed domem i nauczyłem sie grindować na rolkach^^ ale to nie to samo co jazda na deseczke;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 eeeee no kurcze wiesz, rolki sei chyba jednak troche roznia od deski heheheeh nieco inaczej sie grindy robi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henry 0 Napisano 25 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2006 no wiem wiem ale jak mam grindować na desce bez śniegu;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 25 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2006 czaisz jak masz na zbyciu gasnice to wypryskaj ja ale na minusowej temperaturze powinno Ci starczyc na godzine jazdy a tak wogole skad masz , jak zrobiles raila? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henry 0 Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 3 cegiełki i rurka długości 150cm w kształcie litery T, ta krótsza część ma 20cm i kładę sobie ją na 2 cegiełkach a drugi koniec na 1 i grinduję. Mam jeszcze rurki o wiele dłuższe , takie na 3m ale są proste i nie ma jak ich zamontować żeby się nie ruszały;/ musiałbym poprosić starszego żeby mi jakoś zrobił takiego porządnego jednoczęściowego raila na 3m ale on się cały czas wykręca że nie ma czasu albo że mu te 3m rurki są potrzebne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 31 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2007 śnieg spadł ale własnie sie topi w oczach... na szczęście w zakopcu troche sniegu jest bo na obóz snowboardowy jade na feriach, a no i na stokach w okolicach rzeszowa też troche puchu jest... cinka cinka zima tego roku... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 1 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2007 He... U mnie wszystko spłynęło. Jeszcze 2 dni temu miałem śniegu chociaż na tyle, żeby zrobić podjazd i zjazd z rejla. Teraz dupa... Nic nie zostało, a właśnie łikend nadchodzi. ;/ @Kaczor Ty z Poznania jesteś... Jak tam Malta wygląda? Spadnie śnieg to zamierzałem się tam wybrać. ;] Przyda mi się info od miejscowego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi