Blair 0 Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 Czytałam na innym forum różne opinie, dlatego pytam się jak najlepiej przechowywać deske? Chodzi mi o jej pozycje Jedni mówią, że płasko na wiązaniach, a drudzy że opartą o ściane. Zastanawiam się czy wgl ma to jakiś wpływ na blat, no bo w końcu oparta o ściane ciężar ciała ma na tailu i może się jakoś"zniekształcić" czy coś? Czytałam też,że w ązdnym wypadku nie można przchowywać jej leżącej na ślizgu... Może to głupie pytania, ale jak wiadomo sprzęt pierwszy więc dziwne pytania nachodzą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 nie wiem czemu nie mozna jej przechowywac na slizgu... moja wisi na scianie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edeet 0 Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 To ja chyba się zastosowałam do tego, czego nie należy robić w żadnym wypadku, bo moja akurat leży w pokrowcu, na ślizgu. Tylko zastanawiające, dlaczego tak nie może być. Jak ktoś wie, niech napisze, bo z chęcią bym się dowiedziała, jakim kalectwem mi to grozi ;p :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 Jeśli deska jest dobra to stojąc oparta o ściane raczej nie powinna się niszczyć. Przynajmniej taką mam nadzieje,bo moja tak cały sezon niezimowy leży Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KSW 0 Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 Deski chyba nie sa az tak delikatne zeby pozycja w ktorej leza miala jakikolwiek wplyw na nia, ja sie tym nie przejmuje w kazdym razie przewaznie stoi oparta o sciane, czesto nie w mieszkaniu tylko na mrozie xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 Ja polecam pozycje 69 :mrgreen: Moja jest oparta o ściane przez 8 miesięcy w roku i jeszczce da sie na niej jezdzic ;o Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KSW 0 Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 No tak najlepsza jest 69 ale do tego potrzeba 2 desek xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 moim zdaniem bez roznicy jak stoi/lezy. Wkoncu ona nie wazy w wielu przypadkach nawet dwoch kilo! To nie opona, ktorą co jakis czas trzeba przekrecic by sie nie odksztalcila. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Czyli wszystko jasne, trzeba kupić 2 deskę i pozycja 69 jak najbardziej OK. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edeet 0 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Devastator Żeś się uparł na to 69 ;p No ale dobrze wiedzieć, że to bez różnicy z tym ułożeniem i że desuni nic nie będzie :mrgreen: :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kret186 0 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Moja deska jest oparta o ściane choć zastanawiam się czy nie zmienić na pozycje 69 :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 A masz 2 :mrgreen: ? Wogole widze jestes z andrychowa xd Nie jezdzisz czasem na stok do Rzyk :mrgreen: ? Bo czesto tam jestem xd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kret186 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Dość często bywam na stoku w Rzykach. Zazwyczaj w sobote lub niedziele ale teraz na feriach zdarza się w tygodniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Ja tam bylem w czwartek, we wtorek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 temat jest o "przechowywaniu deski" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blair 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Dokładnie Matzel Atwl to śmiejecie się z tego pomysłu, że przechowywanie deski może jakoś na nią wpłynąć a nikt konkretnie nie powiedział jak i jest i kto ma racje;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek 2xD 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Moja deska też wisi na ściane i jest wszystko ok nic jej nie dolega Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi