Tabbasco 0 Napisano 25 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2023 Cześć, jestem totalnie początkujący. Korzystam z desek wypożyczanych. Ostatnio miałem deskę, na której doskonale mi się jeździło, bez większych fuckupów, miałem fajną kontrolę nad sprzętem. Wszystkie kolejne wypożyczane deski dają mi w trakcie jazdy efekt "zacinania śniegu" przednią krawędzią. Lub w trakcie jazdy w dół "na krechę" przekaszania deski w taki sposób, że przednia krawędź zaczyna wcinać się w śnieg co kończy się "spektakularną glebą". Sporo wysiłku musze włożyć, żeby utrzymać "prosty" kurs, lub utrzymać jazdę lekko na tylnej krawędzi. Domyślam się, że kwestia dotyczy jakiegoś niuansu w ustawieniach wiązań. Podpowie mi ktoś na co zwrócić uwagę przy wypożyczeniu? Pozdrawiam, M. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieggiejj 0 Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 Hejka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tysiacluyter 0 Napisano 5 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2023 Witam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milaneggs 0 Napisano 2 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2023 Hejka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heinrichow 0 Napisano 4 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2023 super post. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi