JackieL 0 Napisano 24 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2006 a do nideckera na jakiego maila? info@nidecker.ch Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 24 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2006 dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 24 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2006 Nie ma sprawy. Jakby ktos miał jeszcze jakieś adresy do jakichś firm to byłbym wdzięczny za podanie ich tu lub na PM (np. jakis działajacy Hammera by się przydało mieć) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2006 alo alo wiesz co szuszar nie pamiętam teraz już jaki to był adres mail ale wiem że to jakoś na ich stronce pobuszowałem wtedy troche i nie wiem czy nie wypełniełniałem jakiegoś formularza o katalog czy coś ...dawno to było i sa sie nie spodziewałem że otrzymam od nich taki prezencik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 27 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2006 a ma ktos moze z Was gdziesz tego meila co wysyłaśliście do burka aby przysłali Wam ten katalog ? no bo ja tam mam treoche problemy z angielskim, i ciezko bedzie skonstruwac takiego meila. :P /bo ja tam wypełniałam ten formularz ale czoywiscie nie otrzyłam katalogu, daltego chce do nich meila napisać , / Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 6 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2006 a ma ktoś działacy adres maila do santacruza i do ride albo flow'a?? może nie na temat ale niźle mnie to rozśmieszyło (sprawdźcie nazwe firmy w opisie aukcji ) klik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2006 nooo nareszcie mi dziś przyszedł ten katalog od Burka :D:D teraz musze im napisac meila z prosba o stikery i plakaty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 może mi ktoś pomóc weszłem (wszedłem) na stronę burton.com klikan na catalog request i no allother regions i nic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2007 może już zakończyli wysyłkę katalogów.... a mi i tak nie wysłali :/ naklejeczki przysłali a katalogu już nie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 A ja dzis dostalem koperte z naklejkami od Burtona. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 0 Napisano 8 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 pisałes do nich maila? na jaki adres? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 zlota lopatka za odkopanie tematu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 0 Napisano 9 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2010 nie partzyłem na daty :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi