Ifi 0 Napisano 4 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2006 no jak keidys wysłaam tego w ciul, ale teraz jakos nie mam czasu aby sie za to zarbac nooo ale moze teraz to zrobie :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 4 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2006 a dostałaś kiedyś coś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 4 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2006 nooo dostałam Burton po jakims miesiacu, albo i nawet wiecej, przysłał mi 4 mega plakaty, i kilka stikerów, no i Billabong kilka naklejek. No by było na tyle ale przed chwila zebrałam sie i wysłałam jakies 20 mejli, zobacyzmy co z tego wyjdzie :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2006 wysyła jeszcze hammer, o neill, elan, do forum trzeba samemu wysłać koperte ze znaczkiem, pełno gadżetów extrem podobno wysyła (portfele, t-shirty - tak słyszałem) jak napisałem do nich to nic nie dostałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2006 tylko ten mail do hammera coś nie jest działający Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2006 argh to sprawdź na ich stronce, mi w tym roku też nie doszedł do nich ale w tamtym roku pisałem jeszcze [ Dodano: Pon Paź 16, 2006 7:00 pm ] ha, piszcie do burka maile o stickery i gadżety Ja dzisiaj dostałem od nich zestwaik naklejek (chyba 8 ich było, głownie grafiki z desek dla dziewczyn ale wporząsiu ) i uwaga: film!: PROCESS 2006 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 Hello,Thank you very much for sending O'Neill Europe an email. Unfortunately we do not have an O’Neill distributor/subsidiary in Poland for the moment, and therefore not the licensee to operate in Poland. It might appear in the future that there will be an O’Neill distributor/subsidiary again, but meanwhile we are not able to do any business in Poland. We are sorry, but we cannot send any free posters, stickers or what so ever to Poland at this moment. Kind regards, O'Neill Europe No i to by było na tyle jeśli chodzi o bajery dla nas od O'Neill'a :sad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 aa na jaki adres pisałeś? bo z jednego odpisują to a z drugiego wysyłają nie wiem czemu tak ale tak jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 info@oneill.de Podasz ten drugi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 kurde ja zawsze na ten pisze i mi przysyłają, a w tym roku mi jeszcze nie odpisali a napisałem jakieś 2-3 tygodnie temu więc pewnie wysłali. Spróbuj jeszcze raz. A jak nie pójdzie to masz drugi adres: info.laffitenia@oneilleurope.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 mi O'neill to samo odsał co TObie Jackiel. No to w takim razie spróbuje jeszcze raza napisać na ten drugi adres, chodz sama nie pamietam na który wcześniej pisałam. A tak na marginesie to dzis dostałam stikery od Billabonga :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 19 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2006 A tak na marginesie to dzis dostałam stikery od Billabonga Ja też wczoraj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 19 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2006 heh ja też wczoraj dostałem prezencik od billabonga fajne całkiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2006 też od nich już dawno otrzymałem ale co wam powiem to wam powiem ale polecam się zarejestrowac na tej stronce : http://www.mervin.com/register/ a w sezonie otrzymacie full naklejeczek różnych firm - między innymi santa cruz , f2 , mervin , itd :wink: przynajmniej ja tak kiedyś od nich dostałem . Wysyła również f2 :office@boards-and-more.com lub f2cz@f2.cz , elan też mi przysłał : info@blue-tomato.at , nidecker równiez : info@nidecker.ch Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 20 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2006 ja dzisiaj dostałem od protest'a zajebiste naklajeczki mają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 20 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2006 ja dzisiaj dostałem od protest'a Podał bys maila? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 20 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2006 możecie napisać maila że nie dostaliście katalogu.... to o czym mówiłem, że mi napisał gościu ze dostane stickery i film, wydawało mi sie na początku wałem bo przez 2 tygle nic nie dostałem... a tu dzisiaj patrze do skrzyneczki pocztowej a tam priorytetowa przesyłka, a w niej 5 stickerów i płyta dvd... myślałem, że dostane jakiś filmik sprzed 10 lat a jak wyjąłem opakowanie to mi szczena opadła... świeżutki The Process 4 prosto z tłoczni :p [nawet pęknięte pudełko nie zepsuło humoru (lol) ] a tak ogólnie to pozdro szejset Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 szczerze ci powiem to nie mam pojęcia dlaczego mi wysłali bo do protesta niepisałem :/ ale wysłałem do nikity i to chyba oni mi wysłali pełno adresów jest tutaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabkin 0 Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 ha, piszcie do burka maile o stickery i gadżety Ja dzisiaj dostałem od nich zestwaik naklejek (chyba 8 ich było, głownie grafiki z desek dla dziewczyn ale wporząsiu ) i uwaga:film!: PROCESS 2006 hmm a kilka postów wcześniej napisałeś, że dostałeś tylko katalog burka kurcze mogli mi nie przysyłać katalogu to bym jeszcze dvdka dostał no chyba nie napisales do nich jeszcze raz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 no katalog dostałem jak do nich nic nie napisałęm nawet (w tamtym roku sie zapisałem na katalog i mi wysłali też ) a potem wysłałem do nich maila o stickery, i przysłali mi stickery i film. tylko raz napisałem, katalog bez żadnego pisania dostałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2006 a ja dzisiaj otrzymałem gadżety od Nitro :wink: przysłali mi katalog , dwa arkusze naklejeczek no i filmik na dvd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 23 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2006 i jakiego maila napisales?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 23 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2006 A ja dzisiaj dostałem stickery od Nideckera Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 24 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2006 hehehe ja tam samo wczoraj dostalam stikery od Nidecera :D ale katalogu od burka jak nie bylio tak nie ma, dlatego musze napisac im meila , tylko tylko najpier msuze go skonstruwac po angielsku ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 24 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2006 a ja dzisiaj otrzymałem gadżety od Nitro przysłali mi katalog , dwa arkusze naklejeczek no i filmik na dvd właśnie berciq, na jakiego i jakiego maila wysłałeś, to przerobie tego twojego i może tesh przyślą... A ja dzisiaj dostałem stickery od Nideckera a do nideckera na jakiego maila? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi