Szuszar 0 Napisano 8 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Na stronce burton pisze coś o możliwości otrzymania katalogu burtona na obecny sezon. Tylko nie wiem czy jest to płatna czy darmowa impreza... Moze ktoś wie bo zamawiał a ja nie mam ochoty płacić, a za friko moge skorzystać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Na pewno jest to za freee ja już dawno sie zarejestrowałem ale do tej pory jeszcze nie otrzymałem katalogu no ale może dojdzie wkońcu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 9 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2006 ja w zeszłym sezonie zamówiłem sobie katalog na 05/06 i doszedł bez problemu, za free po jakis 2 może 3 tygodniach. Co lepsze zapamiętali moje dane w bazie i w piątek otrzymałem katalog tym razem na ten sezon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 dziex Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 a mozecie podac ten link tez bymsobie zamowil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Psiok rusz troche głową, a raczej myszką i klawiaturą!! Poszukaj sobie czegoś sam, to nie takie trudne :D nie kaz robic wszytskiego za siebie . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 wejdź na stronke burtona i tam na dole powinien być taki link catalogue request:) klikasz na niego , wypełniasz formularz i czekasz na katalog:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 no dobra dzieki ja tylko poprosilem jak tak ciezko uczyc kombinacji klawiatury ctrl+c i ctrl+v to sorry nie bede wiecej prosil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 tylko nie płacz, proooszę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 hahaha dzisiaj dostałem świzutki, jeszcze ciepły katalog burka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2006 a mi jeszcze nie przysłali :evil: ciekawe czy w ogóle przyślą... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 29 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2006 no pisało że powinien trafić do nowego właściciela nie dłużej niż za tydzień... u mnie jush jest 17 dni i nic ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 29 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2006 u mnie to chyba jeszcze więcej czasu minęło odkąd wysłałem zamówienie i też nadal nic... :mad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 1 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 to zrób to co ja:) wysłałem maila do gościa od burton europe. bodajże na adres: info.europe@burton.at i dostałem odp. ze przykro im ale mieli jakieś problemy i jako rekompensate wyślą mi oprócz katalogu jeszcze naklejki i dvd Hello Maciek Thanks for your mail and a big SORRY for the delay... Have you received it now? We had some problems that's the reason why we had to wait that long time for being able to send them. As excuse I would like to send you some sticker and a dvd. If you are interested, you just need to give me your address... Have a nice day Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 1 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 kurcze mogli mi nie przysyłać katalogu to bym jeszcze dvdka dostał alee nic to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 1 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 szczęście w nieszczęściu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 :D no to jutro napisz im maila i zobaczymy co mi odpiszą wyraże swoje zaniepokojenie i smutek i poczekam na odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 2 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2006 hmmm zaobczymy ile ja bede czekala na ktalog, i czy sie wogole go doczekam :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka 0 Napisano 3 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 mi też jeszcze nie przysłali :mad: :mad: chyba tam do nich napisze bo po co pisza że wysyłają jak już miesiąc czekam i nic :evil: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 3 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 a ja właśnie dostałem świeżutki, zapakowany w folię katalog mhhhmmmmm! cuż za uczucie :P teraz czekam na drugi, który mi obiecał gościu z burtona [ten z filmem i stickerami...] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 3 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 to co Ty, dwa katalogi zamówiłes ?:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 4 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2006 nie jedn ale potem napisałem bo nie przyszedł po 2 tyglach maila do gościa no i on obiecał ze przyśle katalog i dvd i nalepki... wiec mam ten spóźniony i ten od gościa z burtona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 4 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2006 ahaaam, to takie myku ja teraz mam zamiar zacząć wysyłać do różnych film meile z prośba o stikery i takie takm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 4 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2006 nie żebym spamował czy cuś ale tu masz sporo adresów, ja co roku wysyłam coś ok. 10 maili., aha wyślij do o'neilla bo oni czapki wysyłają, przynajmniej wysyłali w tamtym roku i dwa lata temu;) kliknij mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 4 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2006 Dobre, dobre Ja już zacząłem spamować, może coś się "ugra" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi