xoxo 0 Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Tak na początek to hej . Mam mały problem z wyborem wiązań. Postanowiłam w tym roku wymienić deskę na typowo freestylową, padło na Burtona Social. Niestety stare wiązania niezbyt się nadają - są typu step-in i zdarza się, że się wypną ( czego raczej wolałabym uniknąć w parku ), nie pasują też do systemu 3D. Czy moglibyście mi poradzić jakieś wiązania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 a ile przewidujesz wydać na wiązania ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xoxo 0 Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Mysłałam o czymś do ok. 600 zł, przy zakupie deski proponowali mi jedynie wiązania burtona, które już trochę kosztują Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 bo tylko takowe pasuja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Nie tylko. Coraz więcej wiązań ma też dodatkowe dyski z insertami 3D. Na pewno Ride i Rome mają takowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 tak jak Jed napisał, inne firmy już przystosowały swoje dyski do burtonowskich insertów. jako ze masz blat typowo freestylowy to ja polecam Ci w pierwszej kolejności: Ride Lhx 2010 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xoxo 0 Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Dzięki, o tych właśnie też myślałam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi