bercik 11 Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 Jakiś tydzień temu zgadaliśmy się z Dirty_Hoo żeby zrobić wypad na dsd , sprawdziliśmy na internetowej kamerce ze stoku że na igielicie są 3 przeszkody więc mówimy czemu nie ...jedziemy. To było jakoś w środku tygodnia...zajechaliśmy tam , wyszliśmy na stok i wielka qpa :twisted: tzn jak sie wyszło na samą góre to jakoś tam się zjechało ale jak sie chcaiło wjechać na boxa to już masakra , na podjeździe już stałeś prawie w miejscu :evil: :evil: wszystko przez to że zraszanie było wyłączone. Wkurzyliśmy się nieźle i poszliśmy do tej babki co w kasie siedzi i zapytaliśmy czy mogą włączyć zraszanie no ale powiedziała że stok jest czynny tylko w weekeny... No to zebraliśmy się do domciu.....Przyszła sobota i pomysł z DSD powrócił --->> pojechaliśmy ,tym razem zraszacz był włączony , wyciag działał (za freee) ,na stoku byłu ok 15 snowboardzistów Zapowiadało się całkiem fajnie...wyszliśmy na samą góre żeby odbyć zjazd kotrolny i musze powiedzeć że bez porównania ,tym raze śmigało się ok , prędkość była odpowiednia , po dwóch zjazdach przyszła pora na boxa:) była całkiem fajna zabawa....na początku nie za bardzo wychodziło bo to człowiek zastany po lecie i trzeba było sobie poprzypominać jak sie to śmigało:) No nie powiem że dupe to sobie nieźle poobijałem i nie dużo brakło a bym sobie dwa paluchy złamał (do tej pory mnie bolą) Ogólnie jełsi ktoś z was mieszka blisko to polecam się w weekend tam wybrać a chyba będe się tam częściej wybierał bo trzeba się podszkolić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 fajny taki wypad, fajny. Ja tez mialam plan wybic na DSD jak byłam w Tychach. Ale dobrze ze tegto nie zrobilam bo teraz sie dowiaduje ze i tak bym nie pojezdzila soibie w tygodniu. Ale posmigalabym sobie... a jakie przeszkody oprocz boxa byly ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 jest jeden box i dwa raile w tym jeden duży a drugi mały. Narazie robiłem zaprawe na boksie ale następnym razem może już zaczne męczyć tego mniejszego raila:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 ale mi robisz ochote aby pojezdzic. musze oblookac na stronece te przeszkody. powodzenia nastepnym razem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 wczoraj kolejny raz bylem z kumplem na dsd i sie trche pośmigało:) już nie było tak boleśnie jak za pierwszym razem:) postępy już robie a za kilka nastepnych razy kiedy sie juz całkowicie oswoje to powinno być całkiem dobrze:) Mysle z zanim śnieg spadnie to tam będe bywał bo na coś takego w polsce nie możemy liczyć jak narazie : http://www.riscamp.de/park.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 a gdzie to dokladnie jest moze ja bym sie wybral w wekendy czynne i za free tak ? duzo jes ludzi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 ludiz to malutko - zazwyczaj ta sama ekipa dzielnych snowboardzistów:) stok jest w Bytomiu , czynny w weekendy od 15 do 19 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi