Benek 0 Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 Witam mam problem tzn. już go rozwiązałem tylko chcę się kogos od Was poradzić :idea: ruszało mi się wiązanie i musiałem co jakiś czas je dokręcać. Teraz dałem podkładki pod każdą srubkę i w sobotę się przekonam, czy to coś pomogło, ale, czy to nie będzie przeszkadzać, i czy to nie jest zły pomysł ? Mam nadzieję, że uzyskam jakąś odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 hmmm nio jeśłi Ci główki śrubek nie wystają ponad podstawe wiązania to nie powinno to przeszkadzać w jeździe:) No a luzowanie się wiązań to jest jakby normalne - działają tutaj prawa fizyki jak dużo śmigasz to występują ciągłe drgania co powoduje że śruba się wykreca:) Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Benek 0 Napisano 15 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2006 A więc co do podkładek pod wiązania to niezbyt dobry pomysł bo jeszcze bardziej sie ruszaja ale zmieniłem sobie na prawą nogę i jest o wiele lepiej, a co do jazdy to juz jazda na hopach sie zaczełą Pozdrawiam ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kivi 0 Napisano 26 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2006 mozna tez na koniec sróbki nałozyć odrobinke ( naprawde mało - w starej desce pzresadziłem i uzyskałem wiazania na stałe ) kleju, albo farby ( zwyczajna do scian, jak kiedys malowaliscie to na pewno wiecie, ze sie przykleja )... ale tak na prawde to praw fizyki nie da sie zminic i śróby sie musza odkrecac... Mam pytanie... w zeszłym roku podczas takiej mocniejszej jazdy freeridowej praktycznei rozleciało mi sie wiazanie ( wypadła mi noga tylnia ) - wiazania były dosc badziewne bo kupe hajsu wydałem na deske i buty i wiazania kupiłem juz siusiakowe. Aktualnei zastanawiam sie nad kupnem innych wiazań ( głównie z zacieciem freeridowym ) ... Mysle o burtonach z capstrapami ( konkretnie o modelu cartel) ... do ydania mam koło 1000 PLN. Czy sa wiazania jakiejs firmy, której moglibyscie mi polecic...?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 ja za bardzo CI nie pomogo ale korzystajac z okazji zapytam sie czy wiazania BOARDING FACTORY sa dobre i czy wystarcza mi na kilka sezonow fr i fs jazdy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi