dworlik 0 Napisano 19 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2006 jak dla mnie to poprzednia wersja (ale bez "snowboard to nasze życie") była lepsza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 20 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2006 ja tesh uważam, ze z tym napisem było lepiej... takie samo bez "snowboard to..." jest takie za monotonne [za ciemne] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 kurde znowu sie to wszystko przeciąga bo naklejki w kształcie okręgu wymagają stworzenia jakiegoś kształtnika który kosztuje 200zł więc nie opłaca się to więć poszukam jeszcze innej firmy poligraficznej ,może u innych nie trzeba będzie czegoś takiego robić... [ Dodano: Nie Lis 12, 2006 12:05 pm ] Witam CZy jest ktoś z tego grona chętny na koszuleczke snowboardową?? Bo chce złożyć więcej zamówień bo wtedy cena już z przesyłką wyniesie 32 zł. Jak narazie mam 4 zamówienia no ale przydfałoby się jeszcze kilka. Dajcie znać plisss :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prz3m3kBB 0 Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 jakbym miał kasę bercik to bardzo chętnie ale niestety ... a wracając do tematu!!!: zamiast narzekać koledzy moglibyśmy sami tworzyć taką grafikę (przynajmniej próbować) a później używać na koszuleczkach czy naklejkach co wy na to? pozdrawiam, prz3m3kbb. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2007 zamiast narzekać koledzy moglibyśmy sami tworzyć taką grafikę (przynajmniej próbować) a później używać na koszuleczkach czy naklejkach co wy na to? Start please. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falleN 0 Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Siema wlasnie przypomnialo mi sie ze moj kumpel jest zdolny i ma talent do rysowania i zapytalem czy moglby zrobic jakią fotke snowboardowa on mi powiedzial ze na jego stronce są i wyslal mi linka do jednego super rysuneczku z tym ze pomalowanemu w Photoshopie , jezeli chcecie moge wyslac wam ten rysuneczek niepomalowany Mozna troszke zmodyfikowac i bedzie roxx . = KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK = Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 no no całkiem fajnie zrobione :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Mi się podoba. Potrzebowalibyśmy plik *.psd i prawa autorskie ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falleN 0 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 no ok , ale zapodac tez czarnobiale foto ? Jak Wrzucic w plik Psd ? Na gimpa moge wrzucic fote a pozniej zapisac do pliku PSD ;> I jak prawa autorskie ? Co mam Kumplowi powiedziec ?;> xD Napiszcie mi wszystko co mam zrobic ja to zrobie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Poproś go o plik *.psd i w razie czego zgodę na wykorzystywanie do celów komercyjnych czyt. zrzeknięcie się wszelkich praw autorskich. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falleN 0 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Na gg rozmawialem z Ziomkiem ktory powiedzial ze ten rysuneczek jego kumpla Konrada Daje Link na jego stronke >KLIK < ja go zbytnio nie znam wiec moze jakis Admin napisze do niego (o co wogole chodzi ) i zapytac o prawa autorskie , kumpel mysli ze powinien sie zgodzic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Aha... Czyli to nie do końca Twój kumpel... Dobra. Jak Bercik będzie chciał tego użyć to do niego zagada. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falleN 0 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 do konca kumpel ... tylko ze dowiedzialem sie ze to jego znajomy narysowal ... a ten moj kumpel tez super rysuje nie wiem czemu mnie oklamal ze to on Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Wy naprawde nie poznaliście tej postaci? Przecież widac że to z kokoartu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Oh, przepraszam, że nie znam kreski wszystkich amatorów. Nie czytam tego komiksu. Wolę inne, np. BugCity. -.- Tak jak powiedziałem - decyzje zostawmy Robertowi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990 0 Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 a może tak jakiś konkurs na projekt vlepki, loga na koszulke;> :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Koszulki są i czekają na kupców po co nam konkurs? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1990 0 Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 spoko :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi