Ifi 0 Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 a ile koszulka polo by kosztowała ? a tak wogle to bede tylko takie meskie duze rozmiary, czy S-ki tez beda ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 ceny polówki teraz dokłanie nie pamiętam (nie jestem u siebie w domu) ale oczywiście dostępna jest pełna rozmiarówka ale te polóweczki to już bardzo wysokiej jakości z bawełny o gramaturze pow 200g/m2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 "mów mi jeszcze Ciegle mi mało ... " i tak nie wiem co to sa te gramatury :P A kolorki jakie beda do wyboru ?? a byłaby wogole taka mozliwosc, np, w prawym dolnym rogu,a lbo na rekawku, o jakis doadatkowy napis ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2006 money, money Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 5 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2006 hehe wlasnie na zamowienie jakis napis dla siebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2006 no oczywiście że jest taka opcja tylko to dalej będzie się wiązało z wyższym kosztem ,ale jesli tylko ktoś będzie chciał to jest to do zrobienia:-) niebawem na stronie pojawi się dział z dokładnymi informacjami na temat oferowanych koszulek. Będą tesz koszuleczki z długimi rękawami:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2006 byłabym ciakwa jak dużo wyższy byłby koszt koszulki z tym dodatkowym napisem / małym napisem / Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2006 a gdzie byś chciała ten napis? i jakiej wielkości miałby on być? napisz mi to jutro postaram sie uzyskać takei informacje:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2006 M. - na rękawku, wielkość hmm coś koło 1,5 - 2,5 cm IFI - w prawym dolnym rogu koszulki, tez takie malutkie Ale bardziej zależy mi na tym " M. " :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2006 ok zapytam sie tego goscia:) i Ci odpisze. A co to za tajemniczy inicjal M. ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2006 nie, ten inicjał nie jest tajemniczy M. > Marcin :D:D Słyszałam, że już Ci przyszła koszulka... Kiedy foty ?:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2006 ano przyszła przyszla:) wszystko jest w sumie ok ale musze powiedzieć jackielowi żeby lekko zmodyfikował logo bo wyszły małe niescisłości ale w sumie też troche przeze mnie bo wysłałem do goscia nie ten plik co trzeba. Fotki zrobie jak bede mial okazje bo narazie koszulka jest u mojej dziewczyny:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 8 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2006 ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2006 nooo tak zakochany i zapomniales wziasc koszulki :P Czeeekam/y :D:D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 9 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Ja już poprawiłem, teraz czekamy aż poprawi się Bercik i zarzuci nam fotkami koszulki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2006 wrzucam jeszcze raz fotki koszulki bo wczoraj znowu była awaria forum i niestety posty z przed kilku dni zostały utracone a więc poniżej macie fotki koszulki:) Myśle że lada dzień zostanie rozpoczęta ich sprzedaż Dla bardziej ostrożnych będą wystaione aukcje na allegro a dla tych ufających mi będzie można też dokonać zakupu poprzez stronke:) Cena koszulki takiej jak na zdjęciu będzie wynosiła 28 zł + koszty wysyłki. Koszulka prezentuje się naprawde super o czym za kilka dni przekona się Jackiel:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 27 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2006 kurna kupiłbym sobie ale coś drogo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2006 no taniej niestety sie nie da bo to jest niezależne odemnie:) dozbieraj sobie troszke i akurat będzie:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 27 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2006 wiem, wiem no mam dylemat czy koszulka od ciebie czy z EST Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 wiesz te koszuleczki nie uciekną więc jak będziesz miał kaske to możesz pisac:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 28 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 to bardzo fajnie, teraz mam troche wydatków w związku z zakupem nowego sprzętu więc nie wiem, chyba że rodzice wspomogą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka 0 Napisano 3 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 mmm ale wypasione koszuleczki :mrgreen: :mrgreen: chyba sobie taką skombinuje...nie chyba tylko napewno!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 3 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 no koszulki sa w deseczke. Teraz tylko trzeba skolowac kase, i chodzic w koszulce :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 4 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2006 A ja się nie mogę wypowiedzieć bo czemu na ta koszulkę 8 dzień i ani widu ani słychu. Myśle nad założeniem Fanklubu Poczty Polskiej, a tymczasem przygotowania do ataku terrorystycznego idą pełną parą ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2006 Jackiel chyba będziesz musiał isc na poczte i zapytac poprostu ze paczka została wysłana juz wielee dni temu i to sa miejscowości odległe o 25 km i podam Ci jeszcze numer nardania bo to jest fess dziwne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi