Kubrick 0 Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Witam! Mam pytanie (laika ). Chciałam dziś zamontować wiązania do deski. Kąty wrzucilam 15 i 6, ustawiłam na 4 "środkowe dziurki". Ale jakoś mi się za szeroko wydało. Pytanie moje brzmi - czy mogę dowolnie manewrować przesuwając wiązania w tych dziurkach? Np. przednia noge ustawie na srodkowych, a tylna w tych blizej srodka? Czy musze to "rowno" rozlozyc? Druga sprawa jeszcze jest. Mam przyklejony bajer antypoślizgowy. Jednak tak, ze nie moge tylnich wiazan ustawic na dziurkach blizej srodka deski. Czy moge kawalek tego odciac (takie gabczaste to jest) np. nozem tapicerskim? Wiem, wiem, lekko, zeby deski nie ciac. Nieduzo mi trzeba usunac, zeby wiazania mialy luz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 te dziurki to inserty mozesz ustawiac jak chcesz wiazania mozesz probowac wycinac, ale spodziewaj sie kleju Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubrick 0 Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Ok, ale ten klej mogę chyba zmywaczem albo rozpuszczalnikiem delikatnie usunac...? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 + ewentualnie szpachelka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubrick 0 Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Hmm.. naloze na to wiazanie i juz bedzie mialo dodatkowe klejenie Dżołk Sprobuje to jutro troche wyciac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 smialo mozesz przesunac wiazanie w pozycje ktora tobie odpowiada! co do kleju to nie musisz sie nim martwic, mozesz nalozyc na niego wiazania bez jakiejkolwiek obawy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubrick 0 Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Oki, dzięki. będę szukać właściwego ustawienia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi