kars 0 Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 W Tatrach nie byłam od lat. Kondycja słabiutko, ale jadę we wrześniu, może jeszcze trochę nadrobię Mam marzenie przejść się do Doliny 5 stawów, która trasa będzie najłatwiejsza? I nocleg w Kościelisku, muszę ogarnąć jakie stamtąd trasy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bronny 0 Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 Od Palenicy przy Wodogrzmotach w prawo. Można iść przy wodospadzie ale można też czarnym jest może bardziej stromo, ale ogólnie łatwiej. Jesli nie byłaś od lat na pewno musisz się dobrze przygotowć. Polecam zakupić: wygodną kurtkę wygodne spodnie oraz odpowiednie obuwie: https://trekking.com.pl/pol_m_Damskie_Obuwie_Buty-trekkingowe_Buty-trekkingowe-na-zime-1289.html W tym sklepie mogą Ci doradzić dobre buty w zimę damskie.Jak dla mnie odpowiednie obuwie to podstawa wyjazdu w góry. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rainhard 0 Napisano 16 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2022 fajny post Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi