dworlik 0 Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2006 Mógłbyś nam Bercik wyjawić ile minumum postów trzerba mieć na kolejne rangi ?:> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2006 wlasnie bo ja chce byc juz shawn whaitem:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2006 heheh momento zerkne zaraz do panelu admina bo nawet nie wiem jak to JAckiel ustawił :P No więc powiem tak że jest ich sporo a najwyższa ranga zaczyna się od 700 postów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 20 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2006 łuhuu to trzeba sie troche popisać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2006 no trzeba popisac. ALe trzeba pisac z głowa a nie posty typu "spoko" , "fajnie", "oki" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 27 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2006 heheh mam nadzieje ze to nie byla jakas sugestia do moich wypowiedzi bo juz mialem mala klotnie z tym zwiazana ale juz jest spoko co nie dworlik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 27 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2006 pewnie ż jest spoko nie wie ktos kiedy ma śnieg spaść? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 28 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 oo moze ktos zna dobra strone z prognoza pogody ?? i najlepiej info o spadajacym sniegu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 28 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 pogoda.onet.pl http://narty.onet.pl/pogoda.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 28 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 hehe dzieki w sumie narazie to nie jest mi potrzebne ale jak ktos bedzie cos wiedzial o pierwszym sniegu to dac znac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 kurde wescie chlopaki przestancie. Do pierwszego sniegu jeszcze dllluga droga. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 yyy :( a my juz sie takpodjaralismy ze juz za tydzien bedzie szuszowac:) a ty wszystko popsulas:( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 juz calkowicie odbieglismy od tematu. no ale w takim razie powiem Wam ze w Zakopcu spadl snieg dzisiaj :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 gheeeez, a kiedy w zieleńcu spadnie ? mały oftop nikomu nie zaszkodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 hmmm no w zielencu to nie mam pojecia. Moze za jakies kilka meisiecy ??? ehhehhe chodz teraz nadchdzi epoka lodowcowa, to moze szybciej spadnie snieg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi