Capital 0 Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Witam! Posiadam około 150zł (+to 20zł jak naprawdę bd warto dopłacić) Chciałbym kupić jak najlepsze gogle za te pieniądze :cool: Mniej więcej się orientuje jakie firmy robią dobre gogle :mrgreen: Ale mam do was takie pytanie może są jakieś gogle mniej znanej firmy a godne polecenia ? ... Głównie chodzi mi o to żebyście podali jakieś fajne propozycje PS Wiem temat się powtarza ale gogle firmy screw mnie nie interesują za bardzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 12 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Ja słyszałem że te są dobre. http://allegro.pl/item816903264_gogle_narciarskie_arctica_g_74_podwojne_szkla.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Capital 0 Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 A może ktoś śmiga w goglach firmy Yukon? Dokładnie takich: http://www.allegro.pl/item849671697_nowe_gogle_yukon_super_okazja.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 12 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Teraz większość gogli jest taka sama więc bierz te które Ci sie spodobają i już gogle to nie deska [ Dodano: 12 Grudzień 09, 19:57 ] większość gogli jest taka sama chodzi oczywiście o wykonanie techniczne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Capital 0 Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 a powiedzcie mi jak z tymi kolorowymi lustrami jest bo widziałem takie gogle np cale pomazane i to strasznie wyglądało To są jakieś lepsze rodzaje tego czy po prostu to się tak marze ja się dotknie i koniec? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 12 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Są takie które się marzą wiecej i tak co mniej. Zależy od materiału. Ale na każdych widać, że są brudne Trzeba po prostu wytrzeć i już Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi