Sabat 0 Napisano 8 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2011 My zawsze szukamy większych apartamentów z kilkoma pokojami i ew. salonem, by wieczorem usiąśc z przyjaciółmi. Fajnie jak jest kuchnia, wtedy razem gotujemy i jemy śniadania. To miłe i fajnie wpływa na integracje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fefek_NS 0 Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 http://student.travel.pl/wyjazd_F22969,livigno-zakonczenie-nevegall Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniakiko 0 Napisano 26 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Ogólnie włochy są świetne do jazdy na desce. W tamtym roku też próbowałam swoich sił na stoku w Linvigno. Widoki i wrażenia po prostu świetne! W tym roku też tam jadę i będę doskonalić swoje umięjętności. Myślę, że to dobre miejsce wlochynarty. pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardinas 0 Napisano 29 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2023 jest bardzo dobrze, podoba mi się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi