shaft 0 Napisano 1 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 proponuje wprowadzic skale umiejetnosci i dorzucic do profilu userow, ulatwi doradzanie w doborze sprzetu - pomysl nie moj, przyuwazony na skiforum.pl, pozwolilem sobie "pozyczyc" i nieco przeadaptowac uzywana przez nich skale, nie jestem teoretykiem wiec sugestie poprawek mile widziane zanim to pojdzie live Poczatkujacy 1. Nigdy wczesniej nie jezdziles. 2. Potrafisz zjechac lisciem po oslej laczce . Powoli zaczynasz opanowywac skrecanie. 3. Laczenie zmian kierunków w lagodnej jezdzie w lewo i prawo nie stanowi dla Ciebie problemu, tak samo jak i zatrzymanie sie na lagodnej, zielonej trasie. Moze zaczales juz nawet poznawac nieco trudniejsze niebieskie trasy. 4. Twoja jazda jest coraz bardziej plynna i potrafisz wykonywac kontrolowane skrety na niebieskich trasach. Potrafisz wyhamowac obiema krawedziami. Srednio zaawansowany 5. Zaczales poznawac latwiejsze czerwone trasy i Twoje skrety staja sie coraz lepsze wraz z kazdym przejazdem, ale ciagle przyhamowujesz przed inicjacja skretów. 6. Jestes coraz bardziej pewny siebie i cieszysz sie predkoscia oraz wrazeniami z jazdy. Doskonalisz techniki skretow na czerwonych trasach. Zastanawiasz sie nad czarnymi trasami, moze tez chcesz wyprobowac sil w off-piste. 7. Bez problemów laczysz serie skretów i wiekszosc czarnych tras nie sprawia Ci zadnego problemu. Jednak nie czujesz sie jeszcze do konca pewnie na zlodowacialych i stromych odcinkach. Zaawansowany 8. Potrafisz jezdzic po wszystkich przygotowanych trasach w dobrym stylu i z dobra technika. Bardzo strome odcinki, muldy i lód prawie nie wplywaja na twoj styl jazdy. 9. Na stokach czy poza nimi to juz nie ma znaczenia. Twoja technika jest bliska doskonalosci. 10. Jestes Pro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fillucas 0 Napisano 1 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 4 mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 1 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 A z 7. Dżiz,myślałęm żer będe znacznie niżej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 1 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 Pomysł ciekawy, tylko trzeba będzie zachować uczciwość wobec samego siebie. Z tym może być problem w przypadku niektórych. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 1 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 Adaś czemu zmieniłeś 6,5 na 7? nagły przypływ umiejetnosci? ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 Ja myślę ze cos kolo 8/10 moze bedzie 9 po tym sezonie :wink: Mialem wcześniej troche slaby sprzet i na lodzie decha lubiala wariować.. W T6 powinno sie to zmienic.. zobaczymy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 U mnie pomiędzy 4 a 5 ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Adaś czemu zmieniłeś 6,5 na 7? nagły przypływ umiejetnosci? ;p Wczytałem się dokładniej w definicje obu punktów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 W trudnym terenie nie radzę sobie tak zajebiście jakbym chciał, więc myślę, że coś pomiędzy 7 a 8. Wspomnę o tej skali bercikowi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 fajny pomysł zaraz odpowiednio zmodyfikuje info w profilach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Wykonanie Graficzne :wink: [ Dodano: 3 Grudzień 09, 17:47 ] bercik, a mógłbyś pole 'Skala umiejętności:' dać jaka obowiązkowe przy rejestracji.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sszaki 0 Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 ja w skali 10 punktowej dał bym sobie z 2 a tutaj z opisu wychodzi 4 :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 bardzo fajna ta graficzka:) zaraz tak zrobie, tzn. dam to jako obowiązkowe pole przy rejestracji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 bardzo fajna ta graficzka:) zaraz tak zrobie, tzn. dam to jako obowiązkowe pole przy rejestracji. A dziex Chwile przy niej siedzialem :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 nie bój sie Twoja praca jest doceniana przez Admina:) a grafika już została podlinkowana do skali umiejętności w polu w profilu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 nie bój sie Twoja praca jest doceniana przez Admina:) a grafika już została podlinkowana do skali umiejętności w polu w profilu. No problem Prace włożył w to shaft Wielkie THX Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majdan 4 Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 A caly czas sadziłem ze jestem 1, a tu prosze - opis sugeruje 4 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 8 i 9 punkt jest jakiś dziwny;p przeciez poza trasa dużo łatwiej kontrolowac desiwo niż na lodzie gdzie faktycznie trzeba się spiac by krawedz trzymała i bez przygotowanego sprzetu ani rusz, do tego na tym etapie dochodzą skręty WN i NW (na lód) jak i kompensacyjny (muldy), a dopiero na nastepnym poziomie ustawiliscie zwykły puszek do którego deski sa praktycznie stworzone i ludzie po jednym sezonie jeżdża w nim jak średniozaawansowani?XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi