Psiok 1 Napisano 9 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 Znacie jakies gazety snowboardowe ?? bo ja widzialem jakis freestyle albo cos ale narazie bylo o windsurfingu wakeboardzie ale mysle ze niedlugo bedzie o desce:D i jesc ewidzialem LIFE(alboLIVE) juz nie pamietam bo tylko raz widzialem i tylko 1 kupilem (zostawilem u dziewczyny) i bylo duzo wiadomosci o roznych miejscowkach i sprzecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 9 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 ślizg [zimą pisza o snowboardzie] snowboard-mds [największy polski magazyn snowboardowy] pks-polski katalog snowboardowy [katalog sprzętu nie gazeta ale warto wpisać] snow it! [dodatek do surf it] a z zagranicznych wymienie tylko tsw [trans world snowboarding] bo jest ich bardzo duzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 9 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 no i w sumie to bylby saly zbior polskich gazet. polecam MDS, ale niesety jest tylko w sezonie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 mam pytanko odnoścnie magazynów snowboardowych. Ma ktoś z was jakieś archiwalne numerki które gdzieś tam się kurzą w domu ?? Bo w sumie z chęcią bym nabył cosik ...może znajde jakąś inspirację i natchnienie na nowe artykuły .... Jak coś macie to dajcie znać. :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 6 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Wszędzie cisza... xD Prawdopodobnie będę na Snowdays w przyszłym tygodniu (na bank będę wiedział po zebraniu, czyli dziś wieczorem xD - niegrzeczny trochę w szkole jestem). Wrócę, to od razu jakiś artykuł skrobnę na ten temat. Możesz mi podsunąć jakiś temat... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 ślizg sie kończył,już go nie wydają... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 6 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Nom... Został Snowboard MDS, ale ten szit w ch*j rzadko wydają(albo pierdoła jestem i nie potrafię go znaleźć w emipku). Widziałem jeszcze parę gazetek o podobnej tematyce, ale to raczej takie ogólne miesięczniki są. Wszystko co związane ze śniegiem upchane w jedną gazetkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi