Świrek 2xD 0 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 Wiesz ja raczej przez środek parku nie przechodzę, nie zostawiam muld a to miejsce co jest na filmie to taka miejscówka gdzie prawie nikt nie chodzi więc spokojnie mam wyobraźnie i to nawet dużą :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 No to co? Może w tym roku coś skleicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Jestem za Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 W sumie ferie przed nami wtedy każdy może coś nakręcić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 No nie każdy bo jakość by się dobra przydała, a nie wszyscy mają dobre kamerki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tim 0 Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 W przeciwieństwie do jazdy na snowboardzie to w montażu jestem bardzo dobry. Mógłbym się zająć sklejeniem wszystkiego w całość. No chyba, że jest tu profesjonalista z wizją i ogniem w oczach. W takim wypadku odsuwam się w cień . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 haha tylko nie wiem czy ktoś coś wogóle nagrał , bo jeżeli tak to film byłby blisko powstania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tim 0 Napisano 1 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2011 W takim razie przesuniemy premierę na 2011/12. :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 1 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2011 bedziemy do tego zmuszeni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobo1234 0 Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 można jeszcze przysyłać filmiki ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 4 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 tak to taki niekonczacy sie projekt ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dEEdq 0 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Mogę się przyłączyć do akcji i skleić film w całość Mam w tym spore doświadczenie i trochę siedzę w tej branży. O to moje możliwości http://www.youtube.com/user/dEEdq Może nie ma tutaj żadnych filmików snowboardowych, ale jestem zainteresowany zrobieniem właśnie takiego filmu z udziałem snowboardzistów. Jak coś pisać na gg bo rzadko tu zaglądam: 1361771 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Spoko,temat istnieje już 3 rok. Nie doczekasz się tych materiałów prawdopodobnie nigdy. A na pewno nie mając taką zimę jak teraz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emejziNG~ 0 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 trzeba po prostu się zgadać konkretnie z terminem i zacząć coś działać. Mój brat jest ogarnięty w sklejaniu filmików :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 mój brat też coś może pomóc jak coś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emejziNG~ 0 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 a gdzie uderzasz ? moze tez wpadne , to nakrecimy trailer filmowej produkcji e-snowboard.info :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 do Zakopanego chyba pojadem ale na 100% jeszcze nie wiem Twoje marzenie... ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 15 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 nie macie gg? taki gadki o niczym to na priv I tutaj sie zrobil offtop - operacja czystki wcielona !! - posprzatane!! ps. sorry matzel za edit twojego postu ale nie chcialem dodawac nowego! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi