Kondziuloo 0 Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Mam taki mały problemik. Ostatnio szukałem butków do dechy i znalazłem takie: K2 Domain black Northwave Legend Lace Rossignol Glade Deeluxe Sonic SCL Northwave NBoot Airtracks Master Nitro Barrage Jeżeli możecie to doradźcie które buty są lepsze lub podajcie własne propozycje. Z góry Big THX Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 http://e-snowboard.info/forum/viewtopic.php?t=939 przeczytaj caly topic i znajdziesz odpowiedz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 najlepiej skoczyc do sklepu i poprzymiezac jak najwiecej par butow sie da! wtedy bedziesz wiedzial jakie buty najbardziej pasuja do twojego rodzaju stopy! Pozniej to juz kwestia jaka suma pieniedzy dysponujesz i wybierasz te ktore bajbardziej odpowiadaja twojemu zasobowi pienieznemu Najprostrzy sposob i moim zdaniem najlepszy! - kupujac przez internet nigdy tego buta nie miales na nodze i nie wiesz jak on sie zachowuje. Owszem jest alternatywne rozwiazanie! wchodzisz do sklepu ... przymiarka jak najwiekszej ilosci butow! upatrzujesz sobie te "ulubione"... wracasz do domu, siadasz na internet i szukasz dokladnie tego samego modelu .... czesto bywa tak ze mozna go wyrwac za duzo nizsza cene niz w sklepie..... ...ALE... znam ludzi ktorzy tak kupili i chodz model byl identyczny to ulozenie nogi w bucie juz nie bylo takie samo jak w przypadku mierzenia buta w sklepie.... Pozdrawiam i mam nadzieje ze chodz troche przejasnilo sie w glowie co do kupna :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziuloo 0 Napisano 28 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Wiecie ja nie jestem kompletnym amotorem, bo na desce od dwóch sezonów śmigam i trochę w tym temacie wiem ( co nie oznacza, że wszystko). Pierwszą parę butów miałem w zestawie, a teraz mam zamiar kupić drugie ponieważ tamte nie spełniły mych oczekiwań. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 ja jezdze w Burton White Collection nigdy nie mialem z nimi problemow wiec jezeli lubisz burka to osbiscie moge ci powiedziec ze sprawdzone i solidne... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 KortneYOs powiedział wszystko, co było do powiedzenia. Buty możesz kupować bezpośrednio w sklepie albo ewentualnie przymierzyć i kupić identyczny model i rozmiar przez internet. Tak od siebie, to polecam Ci Northwave'y. Naprawdę solidna marka. Sam jeżdżę w ich bucikach już ze 4 lata i dobrze się sprawowały jak dotychczas. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 KortneYOs powiedział wszystko, co było do powiedzenia. Buty możesz kupować bezpośrednio w sklepie albo ewentualnie przymierzyć i kupić identyczny model i rozmiar przez internet. Tak od siebie, to polecam Ci Northwave'y. Naprawdę solidna marka. Sam jeżdżę w ich bucikach już ze 4 lata i dobrze się sprawowały jak dotychczas. Northwave sa ok, tylko ze to raczej "szersze" buty i nie mieszczą sie w każdych wiazaniach. np. niektorych burtona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziuloo 0 Napisano 29 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Ja wiązki mam Raven S200. Też właśnie czytałem, że nie każdy but pasuje do każdego wiązania. Ale dzięki wam za radę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi