luis 1 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 Jak kurtki z tej firmy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 dobre ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luis 1 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 aha. to wszystko ulatwia... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 Najlepiej żadna. Za cene tej kurtki można juz znaleźć inna, markowa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 a volcom nie markowe? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 Jesli uwzględnię firmy Skorpioner, Windbreaker, Foursquare to markowa W cenach >300zl znajdzie juz kurtalki Burton czy chociaz Campus [ Dodano: 25 Listopad 09, 17:14 ] Ale nie mówie ze to zła firma [ Dodano: 25 Listopad 09, 17:15 ] Wolałbym juz cos z firmy Coalition Do kupienia w supersklep.pl a tam nie ma szajow z tego co Ja wiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luis 1 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 wlasnie na ss upatrzylam 2 i sama juz nie wiem... od miesiac nic innego nie robie tylko przegladam kurtki.. moze sie na cos zdecyduje wkoncu ? co do cltn i burtona nic konkretnego nie znalazlam ( jesli chodzi o wyglad ) w miare przyzwoitych pieniadzach . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 Zobacz tutaj http://www.e-snowboard.info/forum/viewtopic.php?t=655&postdays=0&postorder=asc&start=0 Tylko Coalition powinien miec + a nie - Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luis 1 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 UBRANIA + REKAWICE + Nugget + Burton + 686 + Volcom + DC + Roxy + Campus No jest + ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 nie rozumiem co kto ma do Volcoma. Przeceiz jest to firma która juz od x lat robi kurtki i to nie byle jakie. Na pewno lepsze niż Cltn, które też nie sa złe. Jeśli masz możliwość i podoba Ci sie kurtała z Volcoma to nie masz sie co obawiać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 W supersklepie było sporo reklamacji z kurtkami tej firmy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 Reklamacja a zwrot to nie to samo. IMO Volcom ma się całkiem dobrze. Cenowo bez rewelacji, ale nadrabiają designem. btw. Porównanie do Coalition wydaje mi się szczególnie zabawne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas93 0 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 Mam kurtkę Volcoma i przynajmniej mi się świetnie spisuje :mrgreen: sporo przydatnych kieszonek i ogólnie jak dla mnie bardzo na + :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 porównanie odnosiło sie do wcześniejszej wypowiedzi :razz: Wolałbym juz cos z firmy Coalition Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 Sadzać po reklamacjach bylo duuzo mniej na Coalition niz Volcoma Nie mialem zadnej rzeczy ani z jednej ani z drugiej firmy, ale w sklepie rowniez lepiej sprzedawal sie Coalition [ Dodano: 25 Listopad 09, 22:46 ] Moze dlatego ze tanszy.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 Cltn jest tani i całkiem fajnie wygląda, poza tym na supersklepie jest duży wybór tej firmy, ale jakościowo jeszcze odstaje od innych. Moje spodenki podarły się na szwach po kilku dniach jazdy w parku. Jeszcze później były problemy z reklamacją, ale ostatecznie to naprawili i jak dotychczas nie miałem z nimi więcej problemów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daveee85 0 Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 volcom moim zdaniem,to bardzo dobra firma robi wypasione zeczy, w dobrych cenach spokojnie konkuruje z brtn. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 spokojnie konkuruje z brtn no nie wiem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 volcom moim zdaniem,to bardzo dobra firma robi wypasione zeczy, w dobrych cenach spokojnie konkuruje z brtn. O mamusiu droga. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 ehh ...szkoda gadac firma volcom robi swietne rzeczy to ze konkuruje z burkiem to malo powoli wypiera w usa np Burtona ktoremu notabene w tym od zeszlego sezonu poeciala sprzedaz na lep na szyje ...swietne rzeczy do chodzenie street jak i do jazdy outwear ( no mozna poza jednym modelm kurtki i spodni - tych od dolu - ktore sa jak cerata) dodajmy ze ukochany Shaun White chodzi na codzien w ciuchach Volcoma, a nie burtona czy analoga ogolnie nic nie mam do Burtona bo cenie oba bradny( za rozne rzeczy) ale wciskanie ludziom kitu Volc odstaje to gruba przesada...... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 ogolnie nic nie mam do Burtona bo cenie oba bradny no, bo czytam twoje wypowiedzi przyjacielu i juz zaczolem sie zastanawiac co takiego zrobil ci burek ze go az tak negujesz w postach co do Volc'a to zgadzam sie z twoja wypowiedzia lecz pamietaj ze kazdy rider wybiera dla siebie odpowiednia marke. Nie chce tutaj subiektywnie podchodzic do tematu ale gdybym mial wybierac to jednak skusil bym sie na burka z kilku powodow. ?Najwiekszym jest zaufanie jednak do niego ( jezdze dlugi czas "na burku" wiazania, blat, kurtka, spodnie, buty ) - owszem nie ograniczam sie tylko do tego producenta. Ale jak kazdy z forumowiczow tutaj wie jestem "pro" burtonowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 wcale burka nie neguje sam jezdzilem kiedys na burtonie blunt-cie i mam sentyment do tej firmy poprostu brand robi lepsze i gorsze rzeczy np. ich system wiazania butow moim zdaniem najlepszy jaki do tej pory mialem na nogach ...jednakze przyjacielu pisanie(nie mowie ze ty to napisales) o firmie volcom ze jest gorsza (bo odstaje) od firmy na B ...to sporo naudyzycie ....poniewaza ow firma (ta na V) robi jedne z lepszych ciuchow na deske.... burton fajna firma tylko powoli staje sie troche "supermarketowa" (tyczy sie podstawowych modeli desek, butow czy wiazan)przynajmniej ja to tak widze...i na koniec zgodze sie z toba tak jak mowisz kazdy wybiera to co mu lezy albo to co mu akurat da sponsor pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luis 1 Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2010 Nareszcie po sezonie moge sie wypowiedziec co do kurtki Volcom'a . Jestem baaaaardzo bardzo zadowolona , za sie na nią zdecydowałam. Nie ma mowy o przemakaniu , oddychalnosc tez bardzo na plus , sporo fajnych bajerow, cieplutka . A to porownanie do CLTN, jak dla mnie bylo nie na miejscu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yeti 0 Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Posiadam od 2 sezon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antykorozja 0 Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 2 sezon śmigam w kurteczce co kolega wyżej , zapłaciłem jakieś ~490 zł, ale jakość wykonania jak i jej parametry na duży + tak więc polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi