bercik 11 Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Chcesz zdobyć nasze portalowe wlepki i nie tylko?? Nie ma sprawy:) Wystarczy że wyślecie do nas kopertę a w niej drugą zaadresowaną kopertę wraz ze znaczkiem a ja zapakuję wam trochę naszych i nie tylko naszych wlepek. Koperty przesyłajcie na adres: Robert Frączek ul.Plaka 4G/II/4 42-580 Wojkowice I jeszcze jedno... istnieje też możliwość przelania kasy na konto. Jak komuś nie chce się iść na pocztę to może przelać 5.00 zł na konto.. Dane do przelewu podam na gadu (2908386) albo na PW, lub na mail kontakt@e-snowboard.info. Akcja cały czas aktualna! to tylko część wlep które potencjalnie mogą trafić do Ciebie. W każdej kopercie znajdziecie ok 10 różnych wlep. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 To pokaż aktualne wlepki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 24 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2009 Zaraz skocze na pocztę i wyśle Ci kopertę ze znaczkiem [ Dodano: 24 Listopad 09, 14:37 ] Poszedł liścik.. Dodalem ci jeszcze naklejke. Zostala mi ostatnia z 1 projektu - niestety gorszej jakość, ale jak ci sie nie spodoba to wywalisz. Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luis 1 Napisano 24 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2009 najwieksze wlepki jaki maja rozmiar ? co by sie zmiescily Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 24 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2009 Ja też wyśle. Ciągle zapominam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2009 Poszedł liścik..Dodalem ci jeszcze naklejke. Zostala mi ostatnia z 1 projektu - niestety gorszej jakość, ale jak ci sie nie spodoba to wywalisz. dzieki wielkie Co do naklejek to aktualnienie wrzuce foto bo czekam na przesyłke z drukarni bo zamawiałem nowe wzory naklejek. Mam teżjeszcze troche tych klasycznych z logiem. Ich wymiary jakies 10x7 Nowe naklejki tez będą w wymiarach 10x7. Jak tylko przyjdą to zrobie foto i wrzuce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luis 1 Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 zebralam sie i wczoraj wyslalam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luis 1 Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Bercik, doszly Ci koperty ? wole sie upewnic bo nie ufam PP ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Luis czill.. do mnei Becik podobnież wysłał ponad tydzień temu, a poczta muli i muli i muli... i nadal ich nie mam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 dziś doszły mi koperty od Luis i od Bartka tak wiec jutro wam wyśle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras 0 Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 yy tirlifirli, Bercik, mój przelew doszedł? :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 tak doszedł Komika przelew też już doszedł. Wszystkie naklejki juz zapakowane i czekają na wysyłkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras 0 Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 wiesz to jest tak astronomiczna kwota, że bałem się czy nie zapomniałeś heheh :wink: pozdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 1 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 Moich nadal nie ma :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 1 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 nvmnd ! mikolaj przyniesie jak nie dojda na czas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 1 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 haha chce to zobaczyć ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Dzieki za naklejki Właśnie przyszedł list.. Az 15 naklejek :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras 0 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 ja również otrzymałem swoje, dziękuje bardz :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luis 1 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 mam i ja Dzieki Bercik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 no to fajnie ze wam doszły. Dziwne że do nevermind jeszcze nie doszły bo jej wysłałem wcześniej niż pozostałym ... dziś wysłałem drugą partię, mam nadzieje ze dojdą niebawem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Dzisiaj właśnie doszły ... Dzięki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komik 0 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 ja równiez dostałem ;D Jupi podziekował ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nrw 0 Napisano 24 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2009 Dzięki Bercik własnie dziś doszły :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 sa jeszcze vlepki ;D? fajnie bylo by, rozpoznawac sie na stoku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 cały czas jeszcze są. Tak więc albo przelewik albo przysłać koperte zwrotną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi