sotomiak 0 Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 Witam serdecznie... pisze bo mam problem z wyborem...ogolnie jezdze na desce 5-6 sezon i jezdze na butach Burton Moto 07 i wiazania Burton Custom 07 i zastanawiam sie zeby kupic sobie deske Burton Custom X z 2009 roku (ta która ma inny system do wiazan i czy jest on kompatybilny ze starym typem mocowania wiazan - 4 sruby czy musze wybrac deske z 2008 roku)....jezdze na desce 158 a mam 174 cm wzrostru i 80kg wagi..numer buta 42...czy deska Burton Custom X 160 bedzie dobra? A najwiecej frajdy mi sprawia jazda na krawezdziach po stoku, czasem na free i rzadko lubie sobie wykoczyc na jakiejs hopce itp Czy ta deska spełni moje wymagania? Prosze o rade P.S. czy deska Wide mam sie interesowac czy tylko jakbym miał duzy rozmiar buta?? Pozdrawiam Artur Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 tylko gdybys mial duzy rozmiar buta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sotomiak 0 Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 Ale czy deska Custom X bedzie dobrym wyborem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 Burton Moto sa troche za miękkie jak na Custom X A ogolnie Custom X to swietna deska.. http://www.adrenalinasklep.pl/snowboard/burton-custom-x-158--w10/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shaft 0 Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 deska bardzo dobra 160 ciut za dluga chyba ta która ma inny system do wiazan i czy jest on kompatybilny ze starym typem mocowania wiazan nie jest, pasuja tylko odpowiednie wiazania burtona z ICS Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sotomiak 0 Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 Jak nie pasuja jak pasuja zgodnie z tym co jest napisane ;] Deska Custom X również w tym sezonie została wyposażona w system The Channel. System ten - oparty na szynie - pozwala zamontować każdy rodzaj wiązań firmy Burton – również starsze typy wiązań – dzięki dołączonym do deski specjalnym krążkom. The Channel daje praktycznie nieograniczone możliwości ustawienia rozstawu wiązań (stance). To moze w takim razie 158 badz 156? Bo narazie nie bede zmienial wiazan ani butów..ale w przyszlym sezonie pewnie tak, wiec Custom X 158 z 2009 bedzie dobrym wyborem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 deska bardzo dobra. Rasowy sprzęt na katowanie wszystkiego co popadnie, puch, lód i co tylko sobie wymyślisz Moim zdaniem lepsza będzie 156 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sotomiak 0 Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 A czemu 156? Jezeli w przyszlym roku zmienilbym wiazania i buty? Czy po porstu dla mojego wzrostu jest 156? Ale dluzsza deska szybciej smiga Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shaft 0 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 pozwala zamontować każdy rodzaj wiązań firmy Burton – również starsze typy wiązań – dzięki dołączonym do deski specjalnym krążkom wiazania sobie mozesz zamontowac dzieki przejsciowce ale ICS nie jest kompatybilny ze starszym typem wiazan, psu na bude caly system jak nie mozna go wykorzystac jak juz kupowac to calosc moim zdaniem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sotomiak 0 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Ale to nie moge jakos przezyc jednego sezonu na tym nowym systemie ze starszymi wiazaniami? Jeden wyjazd a za rok kupie sobie juz nowe wiazania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shaft 0 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 jezdzic mozna problemow nie bedzie, a tak z innej beczki jest sens kupowac takiego przecinaka na jeden wypad na rok? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sotomiak 0 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 W tym roku mam maly kryzys i jade tylko w alpy...ale w przyszlym spokojnie juz dwa razy w roku...poza tm zawsze marzyłem o tej desce Tylko mam pytanie, czy oplaca sie kupowac ja teraz w USA za jakies 500$ czy poczekac jakos do marca i wtedy kupić bo mam wyjazd dopiero 9 kwietnia?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 ja bym chyba poczekał w połowie stycznia ceny pójdą już w dół, nie wiem o ile ale pewnie z 20% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 i zlotowka idzie w gore, w nowym roku przewidywane sa jeszcze wieksze wzrosty wartosci zlotowki, wiec czekaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daveee85 0 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 no 460 najtaniej jak znalazlem,lepiej poczekaj bo spokojnie kupisz za 400 w lutym skoro na snowboard jedziesz w kwietniu :> moze lepiej wypozycz na jeden raz ? a za rok moze sie zastanowisz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sotomiak 0 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Mam swoja stara deske, ale ona juz swoje przezyla...6 lat na desce FireBird z Carefoura I musze przyznac ze to byla niezla deska, o dziwo Dlatego chce teraz kupic sobie konkretna, ktora m itez starczy na 5 sezonow...wiec poczekam do lutego P.S. A jak z ciuchami? Tez poczekac czy moge kupic teraz kurtke z poprzedneigo sezonu, mianowicie mowie o tej http://www.allegro.pl/item811821775_kurtka_burton_2l_gore_shelter_jkt.html i tez sie zastanawiam nad spodniami (są bardziej żółte niz na zdjeciu) http://www.adrenalinasklep.pl/snowboard/burton-poacher-pant-barrier-yellow/ ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daveee85 0 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 zalezy jak bardzo swedzi cie kasa:) ja bym poczekal:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adhan 0 Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 jak kupować sprzęt to tylko ze stanów wpisz sobie ebay . com pamietaj com i poszukaj desek rozwalą cie ceny . przy zakupie powiedz kolesiowi aby nigdzie nie podawał ceny zakupu i jestes 600 zł do przodu . jak koles wpisze to czeka cie vat ale i tak 300 zł do przodu minus czekasz na deske 1 miesiąc . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi