dworlik 0 Napisano 29 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Poszukuje jakichs informacji nt. buów North Wave Legend (model Wexbt), mile widziane linki i własne doświadczenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 30 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Ja tak ogólnie słyszałem o butach northwave że są to buciki bardzo wygodne ,że stopa nie jest zmęczona nawet po długiej jeździe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 mam pytanie czy te buty sa drogie i czy mozna je znalesc na allegro?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 ostanio na allegro bylo bardoz dużo TANICH butów Nothawe'a / nie wiem jak teraz./ ale te tanie buty to byly przecenione z drogich. Buciki tej firmy sa dobre ale na ogól sa to troche twardsze butki. Tu masz pszykład tanich butow tej firmy http://www.allegro.pl/item119894920_northwave_freedom_04_05_nowki_.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 hehe wiem tesh je wlasnie przegladalem i kurde gdyby bylo o 10 mm krotsze ale na pewno cos znajd ei nie bede narzekal Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 Psiok niełatwiej sprawdzić samemu czy te buty tam sa i ile kosztują? umiesz chyba z wyszukiwarki zkorzystać! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 no masz racje Dworlik, BO widac ze Psiok jest strasznie leniwy i chce aby wszyscy za niego robili i szukali ale luss Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 po pierwsze dworlik maszjakis problem i niech ktos pomoze CI go rozwiazac, po drugie jakbys nie zauwazyl w moim poprzednim poscie jest zdanie ale na pewno cos znajd ei nie bede narzekal wiec sie nie wtracaj jezeli nie chcesz pomoc bo Ifi jest bardzo pomocna i odpowiada na moje wszystkie pytania a gl. to chodzi mi o jakies inne strony snowboardowe o ktorych nie wiem a jezeli jej to nie przeszkadza to ty wcale niemuisz pomagac bo to nie ja jestemleniem tylko ty w takim wypadku, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 9 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 napisałeś: czy te buty sa drogie i czy mozna je znalesc na allegro?? !!! moja odpowiedź odnosiła się do tego postu a nie następnego, bo w następnym nie ma nic złego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 no to badz konkretny bo czasami po jedenym poscie duzo sie zmienia, ale jak nie masz takich stron to nie musisz psioczyc ze ktos jest len i nic niemowic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 9 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 to była konkretne (przynajmniej tak mi sie wydaje)a poza tym nie napisałem żę jesteś leń czy cóś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 9 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 chłopaki spokojnie. Kazdy jest jaki jest, wyluzujcie troche Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 9 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 już wyluzowaliśmy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2006 juz wszystko spoko a dworlik okazal sie jako jedyny na forum znac moja deche znaczy firme Pale (factory) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi