9414 0 Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Witam.na niektorych filmach snowboardowych widziałem coś co mnie zainteresowało.Mianowicie coś w stylu "gumy" ktora po rozciągnięciu dawała rajderom możliwośc złapania porządnego rozpędu na raile w streecie.Jednak googlując nie moge znalesc na ten temat żadnych informacji.czy ktoś mogłby podać mi nt temat wiecej info , dać link lub przepis na "stworzenie" czegoś takeigo? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Mianowicie coś w stylu "gumy" ktora po rozciągnięciu dawała rajderom możliwośc złapania porządnego rozpędu na raile w streecie ja nie potrafie sobie wyobrazić o co Ci chodzi może opisz to jakoś inaczej albo zapodaj jakimś filmikiem. Chodzi Ci o coś takiego ? http://www.e-snowboard.info/sprzet-snowboardowy/1341-snow-drop-techramps.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 chyba chodzilo mu o cos w rodzaju procy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9414 0 Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 tak! proca do chyba dobre okreslenie^^.swietnie to widac na np filmach Technine - Hard to Earn lub Burton the B Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Dokładnie,ma na myśli "proce" którą się zaczepia o jakieś 2 wystawacze,rider ją naciąga samym sobą,i puszcza kiedy chce jechać dając mu całkiem nizłe przyśpieszenie. Myśle że to z byle jakiej dużej gumy można zrobić,byle była w miare masywna żeby mogła Cię wyrzucić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Taka proca to ciekawy pomysł. Macie może jakieś linki do filmików jak to się sprawdza w praktyce? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 heheh to takiego czegoś nie widziałem jeszcze albo nie zwróciłem na to uwagę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9414 0 Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Taka proca to ciekawy pomysł. Macie może jakieś linki do filmików jak to się sprawdza w praktyce? Ciężko to znaleść na youtube za to świetnie widac w filmie Technine - Hard to earn w wybitnie w przejeździe Dylana Thompsona lub w wielu momentach Burton - The B [ Dodano: 3 Listopad 09, 23:14 ] [ Dodano: 3 Listopad 09, 23:26 ] http://www.bansheebungee.com/ Oficjalna strona firmy produkujacej obiekt naszych poszukiwan.jednak tanie to to nie jest...teraz wystarczy znalesc cos takeigo w polskim sklepie lub wymyslij jak zrobic cos takiego samemu.Do roboty panowie xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 jestem właśnie po obejrzeniu Hard To Earn i rzeczywiście przez cały film przewija się motyw tej liny. Mi się to skojarzyło z liną podobną do tej stosowanej w bungee i rzeczywiście coś wspólnego mają. 30 MPH przy użyciu takiej liny robi wazenie, szkoda tylko że taka droga. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 Zajebista rzecz! Jakbym dorwał coś takiego, to mógłbym śmigać w ogródku. Prawie 300 PLN to rzeczywiście drożyzna, ale pomysł świetny. Myślę, że dałoby się coś takiego znaleźć na naszym rynku za nieco ponad stówkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9414 0 Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 To jak znajdziesz to daj znac.przewrocilem google do góry nogami i z tego co widzialem bunshee bungee dostepne jest tylko na jednej stronie i u sprzedawcow w USA.w europie chyba poki co tego nie ma... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2009 znajdz w sklepie troche gumy i zmontuj cos Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi