mar112 0 Napisano 26 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2021 Hej. Mam jeszcze 2 dni na zamiane dopiero co zakupionej deski, wiec chcialbym sie Was poradzic co do jej dlugosci. Mam 180 cm i 73 kg wagi (w bieliznie, bez butow kurtki itd).Kupilem GNU Riders Choice o dlugosci 157 cm (tak mi polecono w dwoch sklepach oraz tak wynikalo z roznych tabelek). Kolega, ktory wrecz zawodowo jest zwiazany z deska stwierdzil, ze do tej deski (hybryda z Magne Traction) przy moich parametrach to najwyzej 154,5 cm. Ponoc przy 157 cm bedzie mi sie duzo gorzej jezdzic. Preferuje raczej freeride, carving, szybka jazde. Co o tym myslicie, czy rzeczywiscie lepsza bedzie 154,5 i czy roznica bedzie tak bardzo zauwazalna? Pzdr, Marek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RiKiiTakXVI 0 Napisano 27 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 Siema ja aktualnie posiadam RC 154 i przy wzroście 170 i wadze 65kg jest idealna. Więc osobiście uważam że przy twoich warunkach 157 będzie ok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mar112 0 Napisano 28 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 Super. Dziękuję Ci za potwierdzenie. Pozstonane zatem przy 157 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czapa 0 Napisano 29 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2022 Siema, i jak 157 to był dobry wybór dla Ciebie? Co sądzicie o połączeniu Rider Choice i wiązania Burton Malavita? GNU zaleca Bent Mental. Czy połączenie R.C. z Malavita to błąd? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi