Domiblon 0 Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Witajcie! Mam możliwość zakupu używanej deski Bataleon Evil Twin 155 (2007r.). Stan jest naprawdę b.dobry, ale obawiam się, że nie jest odpowiednia dla mnie (2 sezony na dużo krótszej desce 144cm). Mam 165 cm wzrostu i 65 kg wagi. Czy jest za długa do freestyle-u dla mnie? Do freeride-u w sam raz? Proszę doradźcie. Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 do FS stanowczo za dluga, do FR chyba ok, choc tez wydaje mi sie ciut dluga Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shaft 0 Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 o zesz a na co ci taki parapet? rekordy predkosci chcesz bic? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 2 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Duuużo za długa. ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi