Gergel 0 Napisano 25 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2009 Witam, Zastanawiam się nad zakupem dechy i znalazłem Nidecera Target http://allegro.pl/item793652917_snowboard_nidecker_target_161_fr660_wyprzedaz.html Co sądzicie o tej desce i czy nidecker to dobra firma? a może polecili byście coś leprzego w podobnej cenie. to bedzie moja pierwsza własna decha bo jak dotąd jeździłem tylko na wyporzyczanych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 25 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2009 Nidecker jest świetną firmą i robi naprawdę bardzo dobry sprzęt, choć ostatnio stracili na popularności. W sumie każdy pros, który wprowadza swoją linie desek, produkuje je w fabrykach Nideckera, tak jak chociażby Jeremy Jones i jego Jones Snowboards. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek 2xD 0 Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2009 Osobiście posiadam deske twardą 158cm Nideckera i powiem CI,że się zajebiście jeździ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shaft 0 Napisano 2 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 czy nidecker to dobra firma? pytanie z gatunku czy sol jest slona? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi