selsky 0 Napisano 16 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2009 Witam, na wstępie chciałem się przywitać, gdyż to mój debiut na forum. Szukam deski dla mojej dziewczyny. Będzie to praktycznie jej pierwszy kontakt z snb. Główny problem: długość. Deska na 168cm/60kg. Głównie zastanawiam się nad sprzętem Rossignola, sam używam Rossa i sentyment jest. Myślę np. o modelu Temptation - 148cm: http://www.allegro.pl/item771067618_deska_damska_rossignol_temptation_148_cm_wyprzedaz.html Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Ja na mneij więcej takie same własności fizyczne mam deskę 151 i te trzy cm chętnie bym komuś oddała, więc myślę, ze idealnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 jak na pierwszy kontakt to dobra deseczka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selsky 0 Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Dzięki wielkie za odpowiedź, deseczka już kupiona, wybór padł na Rossignola Reserve 148 w Intersporcie. Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 jesli w intersporcie tos pewnie sporo przeplacil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selsky 0 Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 Rossignol Reserve - 499zł, wydaje mi się, że to normalna cena jak za tą deskę. Do tego trafiłem akurat dobry moment - dzień po wielkiej dostawie sprzętu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek 2xD 0 Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 selsky to tanio u mnie sama deska rossignola rok temu kosztowała jakieś 880zł a wiązania około 500zł.... bo pewnie przed sezonem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 nie tak zle, ale w intersporcie zazwyczaj maja ceny z kosmosu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shaft 0 Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Szukam deski dla mojej dziewczyny. Będzie to praktycznie jej pierwszy kontakt z snb. bezsens, najpierw sie pozycza bo szanse sa ze po 1szym dniu deska bedzie robic za magazyn kurzu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imnotforyou 0 Napisano 10 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 499 za Rossignola to w sumie niezle. Ja zaczęłam jeździć rok temu, na początek wybrałam Salomon Pulse z '07 roku + wiązania Drake Jade za 650 zł, deska i wiązania nowiutkie, kupione na giełdzie, tyle że z małą rysą. Jak narazie jeździ się świetnie więc polecam, na przyszłość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi