Psiok 1 Napisano 16 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2006 ja bym wam pomogl jakbym przynajmniej jeden raz zobaczyl na zywo te triki juz nie moiwe u sprobowaniu ich zrobienia ale z checia bede sie przygladal i sie uczyl thx for all Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 16 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2006 Kaczor wysłałem Ci prywatna wiadomosc z linkami. Sprawdz skrzynke:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 17 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2006 Juz mam w weekend opisz dokladnie co jest grane..ale uprzedzam ze fr boardslide moge opisac chu***wo...bo tak tez mi wychodzi...ale pozostałe trocki na bs nie ma problemu - tylko ze teraz klasa maturalna i mam od cholery robotry :mad: :mad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2006 Ifi , Kaczor ... udało wam się coś zmontować ?? Przydałoby się już zrobić to i wrzucić na stronke...jeśli możecie to uwincie się z tym jakoś w miare szybko :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 25 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2006 w ten weekend zrobie jedna sekwencje na bank- zrobie bs boardslide...szkoda tylko ze same nogi widac...ale co sie robi zreszta sie dopowie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 27 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2006 no no ja sie właśnie zabieram do tego, tylko ze jakos malo czasu nawet na właczenia kompa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 no Ifi musisz się sprężyć bo w sumie to nie zajmie dużo czasu tylko trzeba się zmobilizować niech motywacją będzie poprawa świadomości początkujących freestyle'owców :razz: [ Dodano: Wto Lis 14, 2006 8:38 am ] widze ze jednak chyba sam bede to musiał zrobic :cry: nie jest tego duzo a myslalem ze chcecie poprostu pomóc no ale jak nie macie czasu to sam to dokoncze :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi