szaman 0 Napisano 3 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2009 witam potrzebuje logo firmy Limited 4 You bo chcę sobie zrobić taka naklejke a nigdzie nie moge znalezc loga :/ bylbym bardzi wdzieczny o podanie linka albo wstawienie tutak tego loga pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 szukałem tego troche ale też nie znalazłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szaman 0 Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 hmmm.....moze ktos zrobi zdjęcie z bliska i wstawiłby tutaj ja bym sobie go odpowiednio przerobil w photoshopie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 25 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2009 Dziwne,żeby loga firmy nie można było znaleźć O.o Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szaman 0 Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 to znajdź mi ............ i wstaw tutaj :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shaft 0 Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 eeh.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 3 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Zmienili logo? Bo mieli inne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi