artur07 0 Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 witam, chciałbym się dowiedzieć jakie noclegi w Zieleńcu proponujecie ( w miarę tanie i blisko stoków ) ? na ferie będę chciał się tam wybrać. pytanie zadaję tak wcześnie bo musze wiedzieć jak z cenami w zieleńcu !! mam do wyboru obuz sportowy z mojego klubu do Zakopanego na 8 dni albo jazdę gdzieś w pobliżu mojej miejscowości muszę wiedzieć co się bardziej będzie opłacało prosze o pomoc [ Dodano: 27 Wrzesień 09, 15:06 ] chciałem jeszcze linka podać gdzie są wszystkie (chyba) noclegi w zieleńcu. właśnie nie wiem na które noclegi zwracać uwagę . http://www.zieleniec.pl/info.php?show=noclegi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 A dlaczego akurat Zieleniec? Są lepsze miejsca na spędzanie ferii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Z Wałbrzycha ma dość blisko. Ja szczerze mówiąc też poważnie zastanawiam się nad wypadem do Zieleńca na sylwestra. W tych okolicach nie ma nic lepszego w granicach naszego kraju. Na dniach będę obdzwaniał pensjonaty tamtejsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Ja szczerze mówiąc też poważnie zastanawiam się nad wypadem do Zieleńca na sylwestra. Haha, wczoraj to samo napisałam Adamowi na gadu ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 W tych okolicach nie ma nic lepszego w granicach naszego kraju To fakt. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 właśnie się zastanawiałem nad innymi miejscówkami . myślałem o Czechach. Chyba pojadę do spindlerovego mlyna. głownie ze względu na snowparki (chcę się uczyć jibbingu), podobno są fajne. znalazłem w pobliżu jednego snowparku tanie noclegi . jak ktoś by chciał to mogę podać link do stronki z noclegami . :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati. 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 może sie spotkamy bo ja tez do spindlerovego mlyna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 O, bardzo chętnie zerknąłbym na te noclegi w Spindlerovym. To jest fajna miejscówka i jeśli rzeczywiście jest dość tanio, to pisałbym się na to. Planuję zorganizować wypad na kilkanaście osób ze znajomymi w sylwestra właśnie. Można by się na forum ustawić też ustawić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 http://www.spindleruv-mlyn.com/pl/nocleg/znajdz-nocleg/ na tej stronce trzeba wypełnić te rubtyki które się chce i wtedy są te noclegi o podanych ktyteriach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati. 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Rok temu byłem w tym pensjonacie i powiem ze całkiem przyzwoicie http://www.spindleruv-mlyn.com/pl/anna-pension-spindleruv-mlyn-64.html?p=pl/nocleg/pension/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edby 0 Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 Tez sie najprawdopodobniej wybieram, ale dopiero w ferie. Link sie przyda pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati. 0 Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 troszkę mieliśmy problemy z wjazdem do tego pensjonatu (stroma górka ) , śniadanka były średnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Link sie przyda pozdrawiam http://www.zieleniec.pl/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sszaki 0 Napisano 21 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 ja mieszkałem w "Bajce" blisko stoków, pokoje takie sobie ale właściciel ma kilka karnetów cało dniowych (bez jazdy wieczornej) na winterpol w atrakcyjnych cenach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi