artur07 0 Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 witam, mam pytanie czy lepszy jest plecak snowboardowy czy pokrowiec na deskę ? plecaków szukałem ale nie znalazłem fajnych. a na pokrowiec szkoda mi 200 zł (od takiej ceny zaczynają się pokrowce z jakimiś bajerami ). plecak snowboardowy chyba można kupić do 200 zł, poza tym jest funkcjonalny (można go nosić nawet do szkoły) napiszcie jak wy uważacie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Przeznaczenie pokrowca i plecaka jest zgoła inne. Jeśli nie zamierzasz wysoko podchodzić, to wygodniej przemieszczać się z deską w pokrowcu. Poza tym dobry plecak na snowboard(czyt. na śnieg) kosztuje nawet więcej niż najbardziej wypasiony pokrowiec. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 no właśnie spojrzałem na ceny tych lepszych plecaków dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Dokładnie to zależy do czego ma Ci to służyć. Jak wybierasz się w góry gdzieś na jakiś freeride gdzie bedziesz musiał najpierw wspiąć się na szczyt to plecak może się przydać, no ale jeśli chodzi Ci o transport deski np będąc w górach żeby dojść z dworca do pensjonatu to lepszy pokrowiec:) Ja posiadam plecak z mocowaniem na deske ale nie używam tego bo jest to dla mnie niewygodne. Może dlatego że zastosowany tutaj system mocowania jest lipny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 dzięki za pomoc . wybiorę pokrowiec Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
justy 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 to co cena plecaków Cię jednak przeraziła? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 nom. wolę wydać tą kase na coś innego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
justy 0 Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 nom. wolę wydać tą kase na coś innego w sumie to masz racje, są dużo ważniejsze wydatki a z pokrowca też będziesz zadowolony pewnie, pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 1 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 ok dzięki za pomoc temat zamknięty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik_12 0 Napisano 23 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2020 Plecak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi