artur07 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 witam, mam do was pytanie . skąd macie naklejki firm snowboardowych (nie tylko snowboardowych) ? ja napisałem list do burtona i mi napisali coś takiego Hey there, thanks for your email! All you have to do for stickers is write us a letter and send it to the address below (no e-mails please) Send us a photo of you riding, some artwork, a poem or tell us a riding story... =) Ride on ! Burton Snowboards Europe Rider Service Hallerstrasse 111 A-6020 Innsbruck Austria Frontdesk Europe | | p: +43 512 230 | f: +43 512 230-5520 | b13@burton.at przetłumaczyłem to na polski w jakimś programie w necie, ale nie wiem o co dokładnie chodzi pomożecie ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kropka 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 ... Podziekowali Ci za maila i napisali ze jedyne co musisz zrobic by dostac naklejki to napisac list i wyslac na podany nizej adres; dodaj zdjecie podczas jazdy, jakis obrazek (czy pracke tego typu), poemat, lub opowiedz jakas snowboardowa historyjke ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 ok dzięki mam napisać tak samo jak na ich maila wysłałem ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kropka 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 nie wiem czy masz napisac tak samo jak na maila bo nie napisales tego co im wyslales w mailu ;] chyba ze o cos innego pytasz i zle zrozumialam wiec sprecyzuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 No i ważna sprawa: to ma być list,a nie e-mail Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 ale sie wycwanili kiedyś wystarczyło napisać jakąś bajerkę w mailu i wysyłali naklejki, a czasem inne gadżety:) Chyba widać kryzys:P Przeważnie jak się chce naklejki to trzeba wysłać do list z zaadresowaną i opłaconą kopertą żeby mogli Ci odesłać naklejki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Cóż... Zawsze możesz sobie sprawić nasze naklejki. Są lepsze od tych burtonowskich... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Oczywiście,ja na desce mam przedewszystkim naklejki forumowe ^^ A Salomon wisi nad biurkiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sulek1111 0 Napisano 27 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Sprzedam dużą kolekcję wlepek!! zapraszam do licytacji!! http://www.allegro.pl/item977289910_wlepy_naklejki_burton_adio_etnies_vans_cropp_k2.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi