Mati. 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Witam Mam takie pytanie czy istnieje cos jeszcze w Poznaniu ? Ktoś w jakimś temacie napisał ze już tam niczego nie ma. Prosze o odp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Na Malcie jest igielitowy stok. Obok niego był snowpark, który działał jedynie zimą. Szczerze mówiąc sam chętnie dowiedziałbym się dokładniej jak to wygląda na chwilę obecną, bo mam w miarę blisko do Poznania. Jesteś stamtąd? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati. 0 Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Do Poznania mam jakies 100 km Ale nie odwiedzam Malty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 26 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Fajnie by było, gdyby ktoś mógł napisać coś więcej na ten temat. Mój kuzyn od października zaczyna studiować w Poznaniu, więc wkrótce dowiem się jak to w tej chwili wygląda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek 2xD 0 Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Ja mogę napisać ,że już nie ma snowparku w Poznaniu...i raczej nie myślą o tym aby go wybodawć sam kombinuje z boxem w P-ń są górki z których można się rozpędzać i wjeźdzać na przeszkody... tylko śnieg spaść musi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati. 0 Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Ostatnio odwiedziłem Malte , trochę zdechła widać tam tylko ludzi biegających i jeżdżących na rowerach . Świrek ten stok igelitowy tez nie działa ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek 2xD 0 Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 Nie działa niestety... Mati jest tak do du...szy ,że otwarcie Malty to zalerzy od frekwencji ludzi jeżeli jest zerowa to jest dupa zamknięte,ja rok temu to jeździłem dopiero na Malcie w styczniu gdy był śnieg.. a tak to lipa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vikem 0 Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Odświeżam. Jak obecnie wygląda ten snowpark na malcie? 2. Jeszcze za duzo sniegu nie ma, ale jak spadnie to planuje ktoś stworzyć jakiegoś boxa/hopke w Poznaniu? pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witjan 0 Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 Czyli latem nie ma opcji żeby gdzieś trocę pośmigać? __________ rzetelna optymalizacja podatkowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi