artur07 0 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 witam, mam deskę 148 cm i zastanawiam się czy ten pokrowiec będzie dobry http://www.proboarder.pl/pokrowce-n-asnwoboard/462-dakine-lowroller-black-2009.html dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Będzie ok. Jeśli masz deskę 10cm krótszą, to dlaczego miałby nie być dobry? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 nie wiem czy mi ta deska nie będzie w nim latała. ale jak piszesz że będzie dobra to OK [ Dodano: 23 Wrzesień 09, 18:52 ] mam jeszcze pytanie czy ta cena to tanio jak na taki pokrowiec czy drogo ? bo nie znam się na cenach pokrowców ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Z tego, co mi się wydaje, to takie fajniejsze kosztują mniej więcej coś koło tego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 jak na taki pokrowiec to jest to cena całkiem przyzwoita. Pokrowiec naprawdę fajny , już taki prawie full wypas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Ja mam o 5cm za długi i w sumie nie mam problemów z "lataniem". Twój jest o 9cm za duży, ale lepiej mieć dłuższy niż krótszy. Co do samego pokrowca... Ja kupiłem chyba za 5 dyszek, ale jest taki całkiem zwyczajny, choć daję radę zapakować do niego dechę z wiązaniami i buty. Twój jest konkretny. Pełno bajerów itd. Pytanie tylko czy rzeczywiście warto wydawać na niego 250zł? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 ou. nie wiem jak to zrobiłam, ale chyba źle spojrzałam na cenę.. ;p w każdym razie wydawało mi się, ze zaczyna się od 1.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Posiadam "worek" 10 cm większy od deski. Nic nie lata, nic się nie przemieszcza. Bez problemu można zmieścić w nim komplet sprzętu z butami i dodatkowo zostaje trochę miejsca na inny stuff. Moim zdaniem 250 to spora kwota. Lepiej kupić coś najzwyczajniejszego a resztę spożytkować np na spodenki ochronne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Nie no tyle to zdecydowanie dużo.. I w tym wypadku to tak jak kolega wyżej uważam,że lepiej kupić coś tańszego.. I przepraszam, bo nadal nie wiem, jak ja to przeczytałam wcześniej.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 no właśnie ja też myślałem że ta cena zaczyna się na 1.. jak chciałem zamówić do kliknąłem na wejście do sklepu a tam patrze na cene i mnie zatkało :roll: poszukam czegoś tańszego . nie musi być taki luksusowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Hehe... Bo cena zaczynała się na 1 i było to bodajże 129 zł. Za drugim razem, gdy wszedłem było już 250zł. Najwyraźniej skończyła się jakaś promocja czy coś. Tak jak napisał o_O - myślę, że spokojnie mógłbyś znaleźć jakiś fajny pokrowiec za 50zł, w którym wszystko się zmieści, a resztę hajsu przeznaczyć na coś bardziej pożytecznego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Ha. Czyli jednak nie jest ze mną aż tak źle ;p... jed: Niestety jest... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi