artur07 0 Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 witam, u mnie w mieście jest taki tor do jazdy na rowerze, muldy i hopki jest nawet jedna duża skocznia . mam do was pytanie czy można to tym torze jeździć na snowboardzie ?? pod koniec tygodnia postaram się jakieś fotki w rzucić (nie mam czasu szkoła, trening,szkoła, trening i tak cały czas) chyba że jakieś fotki kolegów na tym torze jak jeżdżą znajde to wrzuce [ Dodano: 20 Wrzesień 09, 20:57 ] http://nasza-klasa.pl/profile/13644782/gallery/album/2 tu macie 3 foty nie mogłem wkleić tych fotek na forum poszukam na innym profilu [ Dodano: 20 Wrzesień 09, 21:01 ] http://nasza-klasa.pl/profile/1255983/gallery tutaj jest dużo tych fotek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 20 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Stary, jeśli tylko będą odpowiednie warunki i znajdzie się tam odpowiedni najazd, to masz świetną miejscówkę. Jak najbardziej można tam śmigać, tylko najpierw musi być wystarczająco śniegu i ktoś będzie musiał troszkę tam poszejpować. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 nom, śnieg by się przydał bo tam sporo dużych kamieni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Możecie już teraz wypatrzeć jakąś miejscówkę i ją powoli przygotowywać. Ogarnąć z kamieni i żwiru, usypać już jakąś hopkę. Zrobić wszystko tak, żeby później nawet niewielkie ilości śniegu wystarczyły. W sumie chyba sam się zajmę czymś takim... Gdyby przygotować już teraz jakiś najazd, to później wystarczy niewielka warstwa śniegu. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 na tym torze to nie da rady bo tam cały czas na rowerach skaczą. a innych miejscówek u mnie nie ma :cry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fillucas 0 Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 No jakoś sobie nie wyobrażam w zimie kogoś na BMXie w śniegu po kolana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pietras311 0 Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Macie z garem. To jest tor do 4X i to raczej na mtb. Wiem, bo sam jeżdżę i wątpię żeby dało się tam rozpędzić, chociaż niektóre tory mają konkretny spad. W każdym razie to nie jest na snb, tylko rower. To tak jakby wam ktoś się wpieprzył w środku zimy na rowerze do snowparku, bo ćwiczy downhill. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fillucas 0 Napisano 21 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Pietras, obczaj sobie Boarder-X, aka Boarder-cross. Przecież zimą, jak jest śniegu z 2 metry, to tam nikt nie będzie popierdzielał na quadzie albo na rowerze. No bez jaj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Przecież nikt nie będzie tam biegł w połowie września w czapie i z dechą pod pazuchą. Można pójść i się rozejrzeć za potencjalnymi miejscówkami nadającymi się do jazdy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 no tak jak spadnie troche śniegu to pójdę i te większe kamienie uprzątnę . a co do rozpędu to da rade bo tam na samym początku jest dość stromy zjazd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 O,to idealna miejscówa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 22 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 tyle że ja mam deske do fs/jib . da rade na niej tam jeździć ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Skoro do fs i jibb, to tym bardziej da się tam jeździć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 no to fajnie bo jak chciałem gdzieś poskakać to do czech musiałem jeździć . bo w moich okolicach są same stoki bez parku. dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Szczerze mówiąc to w całej zachodniej Polsce są stoki bez parków. Jedynie na Czarnej Górze jest jakiś, w Zieleńcu dwa i ewentualnie coś tam jest na Malcie w Poznaniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 no właśnie :sad: !!! dobrze że mam blisko do Czech. dokładnie to do mladych buków. tam ten park jest mały ale zawsze coś :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 W Zieleńcu owszem, stoją dwa parki. Village pozostawia wiele do życzenia(zawsze twardo, a jak jest więcej śniegu, to trzeba zapierd* pod górę po kolana w śniegu) a ten drugi, to chyba jakiś hydraulik robił. Pod koniec ubiegłego sezonu, to nikomu nawet nie chciało się tego ogarniać. W tym sezonie życzyłbym sobie więcej parków w Czechach właśnie. Fajnie żeby postawili coś na Czernej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Nie ma żadnego wyciągu obok Village Snowpark? Ten drugi faktycznie zawsze jest w kiepskim stanie. Nikt nigdy tego nie przygotowuje nawet. ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 nigdy nie byłem w Zieleńcu ale myślałem że tam są super snowparki ! :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 25 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Wyciąg jest ale kolejki są niemałe. No i trzeba płacić jakąś kosmiczną kwotę, za tak krótki odcinek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2009 To kiepsko. Zamierzałem wybrać się na sylwestra na tydzień do Zieleńca właśnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi