artur07 0 Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 witam, chciałbym sobie kupić spodenki ochronne na kość ogonową. podaje link http://supersklep.pl/index.php?cId=12&pg=1&com=shop&page=product&pId=53199 może ktoś ma takie bo nie ma zdjęć na których są pokazane te ochraniacze napiszcie czy to dobre sodenki może macie coś lepszego w podobnej cenie ? [ Dodano: 18 Wrzesień 09, 21:15 ] znalazłem jeszcze jedne http://www.allegro.pl/item736463843_kompletne_ochraniacze_spodenki_nakolanniki_kolana.html napiszcie czy są dobre i które lepsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 19 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2009 Te z allegro na pewno będą dobre. Zresztą to widać. Na zdjęciach z supersklepu te spodenki wyglądają jak zwykłe szorty. Myślę, że też będą ok. RED to dobra firma, więc szajsu nie sprzedają, poza tym trochę kosztują. Mogą być nawet lepsze, bo wygodniejsze i lepiej dopasowujące się. Myślę, że dla pewności możesz zadzwonić do supersklepu i wypytać o nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 19 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2009 chyba kupię te z allegro. ale nie wiem czy te spodenki mają być lużniejsze czy dobrze dopasowane ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 19 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2009 Dobrze dopasowane. Tak jak zbroja. Inaczej nie będą "działać". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 20 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 a ty jak jeździsz w zbroi to zakładasz coś na nią oprócz kurtki ? bo jak ja jeździłem to mi gorąco w bluzie i kurtce było. a teraz chcę kupić sobie taką koszulkę termoaktywną z długim rękawem . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 20 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Pod zbroją mam cieniutką bluzeczkę albo koszulkę, żeby mnie nie obcierała. Na to zakładam koszulkę sygnowaną logiem E-Snowboard.info :] Kurtkę zależnie od warunków. Jeśli jest ciepło i siedzę w parku, to ją ściągnę, bo wtedy podczas podchodzenia robi się max gorąco. Jeśli natomiast śmigam sobie zwyczajnie, to zakładam kurtkę, bo przy większych prędkościach zimno się robi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 20 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2009 dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi