artur07 0 Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 witam chce zmienic moja deske na cos nowego . ta stara deska jest juz za mala, mam 167cm wzrostu i 50 kg waze. jezdze juz 2 sezony . znalazlem jedna deske http://www.allegro.pl/item731203500.html i chce sie dowiedziec co o tym myslicie czy to dobra deska czy nie ?? prosze o szybką odpowiedż Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 na pewno lepsza niż te wszystkie Screw Boards, raven, Crazy Creek itd. Deska naprawdę po pieniądzach więc moim zdaniem warto. Wiadomo nie jest to coś takiego ale na kolejne dwa sezony wystarczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Ja polecam moją Rossignol Circuit. Spoko mi sie na niej jeździ ;p Dałem 340zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 dzieki chyba sie zdecyduje musze jeszcze jakies wiazania i buty znalesc . tak zeby caly zestaw kosztowal 700zl/750zł. pomozecie cos znalesc ?? [ Dodano: 3 Wrzesień 09, 15:04 ] mam jeszcze pytanie czy ten flex: 5 bedzie dobry do jibbbingu i parku ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Hmm ciezko bedzie kupic nowe buty i wziania za 400zł. Chyba że chcesz uzywane, ale to juz trzeba szukac ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Blat w porządku. Flex 5 to uniwersalna decha, więc poradzi sobie też w parku. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 3 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2009 ja jednak butów kupował nie bede przez internet a znalazlem wiazania http://www.snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=1031 napiszcie czy to bedzie dobry zestaw . ta decha TECHNINE i te wiazania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 No nie jestem pewien co do tych wiązań (firma)... Nie ma czasem jakichś DRAKE w tej cenie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 nic nie znalazlem !!! jak bys cos znalazl jakies wiazania DOBRE do 250 zł to podaj linka [ Dodano: 4 Wrzesień 09, 17:57 ] znalazłem jedne wiązania nie wiem czy sa dobre prosze o pomoc http://supersklep.pl/index.php?cId=6&com=shop&page=product&pId=52592 musze jeszcze dodac ze jak na swoj wzrost mam dosc duzy rozmiar buta 44/45 na wiazania jednak przeznacze wiecej kasy ok. 350zł [ Dodano: 4 Wrzesień 09, 18:10 ] mam jeszcze pytanie czy te wiazania nie bedą długie do szerokosci deski prosze o szybką odpowiedz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Hmm no nie wiem czz na takie nie musi byc juz deska z + :/ Niech sie inni wypowiedza czy lepsze te drake czy moze lepiej wziasc te Reaven'y Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 ok. tylko prosilbym dosc szybko ,bo to pilne z góry dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Jasne, że Drake'i są lepsze. Raven ujdą, ale mają przeciętną wytrzymałość. ;p Nie ma info o szerokością tego blatu, ale pewnie jest standardowy, więc rozmiar buta 44 jeszcze się zmieści. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur07 0 Napisano 5 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2009 a czy te wiazania burtona http://www.allegro.pl/item733914273_wiazania_snowboard_burton_custom_rozm_l.html sa lepsze od drake ? [ Dodano: 5 Wrzesień 09, 21:15 ] znalazlem zestaw na allegro . http://www.allegro.pl/item732517942_deska_nitro_hazard_152cm_wiazania_burton_custom.html deska nitro i wiazania burton napiszcie czy ten zestaw bedzie dla mie lepszy od deski technine street red series i wiazan burton custom (wczesniej podalem linki) z góry dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Co do tego zestawu nitro + burton to raczej odpuściłbym go sobie. To już leciwy sprzęt (nie twierdze że zły) Co do wyboru między wiązaniami burton a drake to ja bym wybrał te burtony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Ten zestaw Nitro + Burton, to najwyżej dla początkującego może być. Co do wiązań... Podzielam zdanie bercika. Drake'i są solidne, ale też wybrałbym Burtony. Mają fajny dolny pasek, który zajebiście trzyma buciki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi