bercik 11 Napisano 12 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2006 Alo, Tak sobie myslałem i myslałem i wymyśliłem że dla najaktywniejszych ludzi na forum , którzy bedą pisać na temat i udzielać fachowych porad przewidziałem jakieś niewielkie nagrody. Na poczatku byłyby to pewnie jakieś fajne naklejeczki firma snowboardowych którymi będziecie mogli sobie przyozdobić deche albo tez jakieś snowboardowe plakaty , breloki . Takie drobne upominki - niby nic wielkiego ale zawsze to cos i zawsze to jest docenenie czyjejś wiedzy. Tak więc zapraszam do resestrowania się na forum i do burzliwych dyskusji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 12 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2006 brawo nie, no naprawde postepny sa niezłe, myslisz Chłopie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2006 no jasne:D:D a Ty będziesz an pewno pierwszą osoba która taka nagrode otrzyma Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 14 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2006 czuje sie zaszczyscona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 22 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2006 niezła forma zachety....pora na jakis sponsoring :P trzeba tylko forum dalej rozreklamowac bo poki co 70 os to malo... :D:D jakies idee? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 23 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2006 no to ja zaczynam nabijać ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2006 heheheh byle tylko nie jakieś kompletne bzdury:) bo nie chodzi też o to żeby pisać dużo i byle co 8) 8) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 25 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2006 ooo teraz to madrze powedizales "byle tylko nie jakieś kompletne bzdury:) bo nie chodzi też o to żeby pisać dużo i byle co " bho z takimi bzdurami to daleko nei zajdzie, bo tylko ludzie sie sniechęcą. damy rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 ej jestem na forum trzeci dzien i przeczytalem prawie wszystkie posty oprocz 4 ostatnich tematow ale to kwestia czasu i mam wrazenie ze na forum jest 10 osob a nie 70 masakra :/ za malo ludzie sie wpisuja bo zarejestrowac to sie kazdy moze:/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2006 no bo w sumie to niewiele więcej wzięło czynny udział w dyskusjach :x kapaowato ale mysle że z czasem już coraz więcej będzie takich co będą pisać. Musze wysłać jakiegoś maila do wszystkich z forum - żeby się zmobilizowali i odwiedzili forum. A teraz wiadomożść do Ifi Więc jakby Ci to powiedzieć niedługo zagadam do Ciebie żebyś mi podała adres i wyśle Ci siakieś naklejeczki i może plakacik jakiś jak będziesz chciała? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leomoon45 0 Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Mate tylko że nie chciało mi sie wrzucać na ftp'a Mam avatar w gifie, a zmniejszać mi sie nie chciało, łatwiej było posta napisać A to taka ogólna prośba, bo nie każdy ma umiejętności zmniejszania grafiki i wrzucania jej na jakieś konto w necie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi