ADM 1 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Bardzo optymistyczne... Szczególnie że tydzień temu wróciłem z obozu na którym przez 6 dni przejeździłem około 33 godziny (nie licząc przerw),i do tej pory jak wstaję,czy chodze po schodach jeszcze mnie troche bolą kolana :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Czasem chodzenie do lekarza dobija. moj przez jakies gardło zakazałby mi wszystkiego co prowadzi do przeziebienia wiec o chodzeniu na basen i marznieciu i desce nawet mu nie mówie ;] chociaz tak obiektywnie patrząc to średnio zdrowe rozwiązanie. wracając do kolanek. moj kolega miał pozrywane wiezadła w kolanie, chwilową przerwe w jakichkolwiek sportach i całkowity zakaz nart. na nartach jeździł. na razie żyje to chyba zależy od tego jak powazne są te uszkodzenia kolanek czy się lekarzami przejmować czy nie. ps. nawet nie mam pojecia co to są te łękotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Wielu ludzi zyje z wycietymi łękotkami i jakosniemaja problemow ze sportami. Niemoga tylko niektorych dziwacznych ruchow wykonywac. A łękotka to taka czesc w kolanie(nawikipedi obszerniejsze wyjasnienia) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 nie no nie będę w to wnikać. jakoś mnie do tego nie ciągnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka 0 Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 olejmy lekarz i cieszmy się jazdą :mrgreen: a potem się będziemy martwić :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 ja to praktykuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka 0 Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 no i good:D SNOWBOARD RULEZZ:D :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinek 0 Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Nawiązując do tego temau który założyła moja dziewczyna to problem wyglada tak że ona nie ma czy też ma mało mazi w kolanie i to powoduje tarcie kości o kość :evil: i bywaja dni kiedy ją to naprawde boli. A co do łękotki to nie wiem nic na ten temat. troche późno ale zawsze dopiero znalazłem to forum także pzdr for all . a co do tej mazi i kolan to mam pytanie i odpowiedź jednocześnie. po primo moja kolezanka miała tez za mało mazi w kolanie i z tego co wiem to przeszła jakiś zabieg który polegał na wstrzyknięciu strzykawką jakiegoś płynu chyba odpowiednika mazi i ją przestało boleć takze warto sie dowiedzieć o szczegóły. Polecam takze Glukozamine na bolące stawy a no i żelek dużo jedz one naturalnie wytwarzają tą maź przyjemne z pozytecznym . a co do pytania to ktoś miał artroskopie z rekonstrukcją więzadeł przednich krzyżowych bo tez chciałem sie nauczyć jezdzić tzn. juz jezdziłem ale tylkokilka razy i niby git ale to chyba najpowarzniejszy uraz dla kolana a no i łękotke w częsci przysrodkowej mi wycieli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żurawinka 0 Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2015 Maź w kolanie można dodatkowo uzupełniać ale powiedzcie mi, czy wy, gdy dużo jeździcie i trenujecie przyjmujecie też dodatkowe białko, o jak to tutaj http://tanie-odzywki.pl/aminokwasy/1715-myprotein-bcaa-500g.html, by wasze mięścnie szybciej się regenerowały? Wiem, że stosuje się to nawet w kolarstwie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Penny 0 Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Jezdze na desce, co prawda nie jestem jeszcze na poziomie "master" dlatego też zakładam ochroniacze, które kiedyś były na rolki sprawują się świetnie. Kask zawsze na głowie, a rękawice róznież z usztywnieniem nadgarstka ( po pęknięciu kości w nadgarstku zrobiłam się bardziej ostrożna) >> http://farm4.static.flickr.com/3367/3336748838_07f9d511d9.jpg Polecam. __________________ http://www.vinnst.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miloszek5012 0 Napisano 8 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2019 dobrej jakości ochroniacze i w drogę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi