Czik 0 Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 Siema;) Kminię gdzie by tu jechać z kumplami na deskę.. tyle, że w wakacje ^^ No ale gdzie można pojezdzic w lecie (w sensie gdzie jest caly rok snieg:P)? Byliscie moze w leci na jakims lodowcu, moze cos polecacie? Pozdro ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thorum 0 Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 Latem chyba zainwestuje w nowa deskorolke (stara zlamalem ) przynajmniej nie bedzie mi sie nudzilo a frajda tez spora. Polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 6 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2009 w lecie oprócz lodowców można jeszcze skorzystać też z oferty całorocznych wyciągów narciarskich w hali. Istnieje taki w Niemczech , niedaleko granicy z Polską, w Holandii jest też i w Rosji też jest i pewnie jeszcze w innych krajach. Nawet u nas w Polsce w Karpaczu taki obiekt się buduje. Planowo miał być otwarty w sierpniu tego roku ale znając życie to się pewnie przeciągnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czik 0 Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Sry, że nie pisałem ale nie mialem dostepu do neta przez tydzien..;| No mnie by wlaśnie kręciły lodowce, otwarta przestrzen, nie hale Ludzie mówią, że już nie zawsze na lodowcach latem bywa śnieżno dlatego sie pytam, moze macie jakies obcykane miejscówki etc? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 heh xP We Włoszech się długo trzyma śnieg ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dirik 0 Napisano 4 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2009 Ja też ostatni jeżdżę po lodowcach ale raczej zimą poszukaj w Włoszech,Szwajcarii.W tym sezonie byłem w VAL DI SOLE chodź nie jestem pewien czy tam śnieg jest cały rok ale to dobra miejscówka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 4 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2009 A ktoś coś wie jak prace nad tym krytym stokiem w Karpaczu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 no niestety plany inwestycyjne zostały już jakiś czas temu wstrzymane a to ze względu na kryzys, banki nie chciały dawać kredytów i musieli odłożyć to na lepsze czasy. Szkoda bo na pewno cieszyło by się to duży powodzeniem. Miejmy nadzieje że jak najszybciej minie kryzys i wrócą do tej sprawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Pewnie - sama siedziałabym tam całe wakacje Jakby w przyszłości ktoś coś wiedział, to miło by było jakby napisał... ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 27 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Szkoda że za pieniądze nie da się wyczarować wielkich gór z zajebistymi trasami freeridowymi... Może gdybym był bogaty to bym zrobił z Polski stolice snowboardingu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi